3 min

Speciaal voor jou

Ledenaanbiedingen

ZINNIG

Drentstalig tiedschrift van Huus van de Taol

Huus van de Taol is steunpunt voor iedereen die iets met Drents wil doen. Het Huus verzorgt lezingen, cursussen en biedt podium aan de streektaal. Tijdschrift Zinnig is zo’n podium. Dit Drentstalig magazine komt 6 keer per jaar uit.
Maak kennis met Zinnig en geniet van de verhalen, interviews en wetenswaardigheden over het Drents en Drenthe.

Ontvang Zinnig voor de rest van 2024 voor maar € 10,-. Je ontvangt 3 losse nummers in augustus, oktober en december 2024.

Bestel hier

Dat doe je bij DoeZOO

Horen, zien, proeven, ruiken en voelen

De natuur saai? Dan ben jij nog nooit in DoeZoo in Leens geweest! Het leukste uitje in de provincie Groningen. In DoeZoo wordt de natuur een spannende belevenis. Bij DoeZoo draait het om doen!

Al je zintuigen komen in het park aan bod: horen, zien, voelen, ruiken en proeven. Een slang om je nek of een stinkdier aaien. Dat is wel even wat anders dan plaatjes aan de wand van een museum. DoeZoo is ook de wereld van de insecten. Je komt er niet alleen insecten tegen, maar ook dieren en planten die insecten eten.

Op vertoon van je Rabobankpas of deze bon betaal je € 8,- i.p.v. € 9,50, max.5 personen. Geldig t/m 1 oktober 2024.

Bekijk de website van DoeZOO

MOW | Museum Westerwolde

Modern en eigenzinnig museum in Bellingwolde

Daar waar het weidse Oldambt het romantische Westerwolde ontmoet, vind je het MOW. Tot en met 6 oktober 2024 zie je de uitbundige tentoonstelling Ons laand. Die combineert historische stukken met uitingen van moderne kunstenaars en laat zien hoe Westerwolde voor hen al eeuwenlang een inspiratiebron is. Op verschillende manieren kun je ook zelf je sporen achterlaten in Ons laand. Jonge bezoekers gaan op avontuur in een speciale pop up plinttentoonstelling, samengesteld door de kinderbestuurders van het museum.

Op vertoon van deze (digitale) bon geniet je van een gratis kopje koffie tijdens je bezoek (2 pers. per bon). Geldig t/m 6 oktober 2024.

Kijk hier voor meer informatie

Wat vind jij van de digitale Rabo &Co?

Wat fijn dat je je mening wilt geven over de digitale Rabo &Co. Daar zijn we heel blij mee.

max. 500 tekens