4 min

Wat speelt er in de regio?

In het kort

Handige tips

Grip op je geld tijdens de vakantie

Ga je binnenkort op reis? Bekijk dan onze tips voor zaken die je eenvoudig voor vertrek kunt regelen. En wil je tijdens je vakantie je betaalpas blokkeren? Of je limiet verhogen, zodat je meer contant geld kunt opnemen, voor die leuke excursie bijvoorbeeld? Met de Rabo App regel je veel geldzaken zelf. Gewoon onderweg of vanaf je vakantieadres. Zo houd je eenvoudig grip op je financiën en kun jij genieten van je zomer.

Bekijk hier alle tips

Feestelijke Finaleavond op 1 oktober

Cheque-uitreiking Rabo ClubSupport Stemcampagne

De Rabo ClubSupport Stemcampagne is in volle gang. Tal van clubs hebben zich aangemeld, maar er is nog tijd voor de laatkomers. Schrijf je club snel in! Vanaf 2 september is het zover: leden van de Rabobank kunnen hun stem uitbrengen op hun drie favoriete clubs. Zet dinsdag 1 oktober met een dikke stift in je agenda, want dan reiken we de cheques uit in De Nieuwe Kolk in Assen. Het belooft een feestelijke avond te worden vol entertainment én met verrassende optredens van clubs voor clubs uit de regio.

Klik voor meer informatie

Rabo Samen Bankieren

Zelfstandig internetbankieren voor blinden

Ook wie blind is, kan zelfstandig internetbankieren bij de Rabobank. Dit kan met de reguliere Rabobank app en de voice-over functie op de smartphones. Soms is er extra verificatie nodig met scanner, bankpas en pincode. Daarvoor kunnen blinden de Rabo Reader Comfort met spraakfunctie gebruiken. “Zelfstandig internetbankieren maakt je onafhankelijk, dat is ontzettend belangrijk”, zegt de blinde Harrie Lubbers uit Barger-Oosterveld.

Klik hier voor het hele verhaal

Rabobank CPO-desk helpt

Samen zelf bouwen

Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) is samen zelf bouwen. Gelijkgestemden binnen dorp of gemeente bouwen samen bijvoorbeeld senioren- of starterswoningen. De coöperatieve gedachte sluit naadloos aan bij het gedachtegoed van de Rabobank. CPO’s kunnen bij de deskundige en ervaren adviseurs van de Rabobank CPO-desk aankloppen voor ondersteuning bij de financiële kant van CPO zoals voorfinancieringen en subsidies. Meer informatie? Klik op onderstaande knop of mail naar samenzelfbouwen.GRD@rabobank.nl

Klik hier voor meer informatie

Wat vind jij van de digitale Rabo &Co?

Wat fijn dat je je mening wilt geven over de digitale Rabo &Co. Daar zijn we heel blij mee.

max. 500 tekens