3 min

Speciaal voor jou

Ledenaanbiedingen

Iepenloftspul Jorwert

Met korting naar de musical Bitterswiete Pil

De musical Bitterswiete Pil, een tragische comedy, vertelt het verhaal over het voor de buitenwereld gelukkig gezin
Hiddinga. Toch is het schijn. Marián gebruikt sinds een auto-ongeluk zware pijnstillers. Eén van de bijwerkingen van die pillen is dat ze dingen hoort en ziet die er niet zijn. Marián heeft daarom vaak het idee dat ze in een musical speelt. En ze houdt niet van musical. In een muzikaal spektakel zien we de aftakeling van Marián en dat haar echte pijn niet bij het auto-ongeluk zit. Die ligt veel dieper.

Raboleden kunnen met korting naar de voorpremières op 3 en 5 september 2024. Je betaalt dan 20 euro in plaats van 25 euro per persoon. Gebruik de code RAVP3959 (maximaal 1 bestelling van 2 kaarten).

Bestel hier je kaarten

Hulp bij verduurzamen

Rabo Coöperatief Isolatiebudget

Het Rabo Coöperatief Isolatiebudget is er om leden te helpen met het verduurzamen van hun huis. Heb jij een hypotheek bij ons en heb je een huis met energielabel F of G? Dan kun jij een energieadvies op maat krijgen.

In het energie­advies staat wat het energielabel van je woning is en welke verduurzamings­mogelijkheden er zijn. Rabobank betaalt de kosten voor dit advies. Besluit je daarna om je huis (deels) te laten isoleren, dan kom je ook in aanmerking voor duizend euro isolatiebudget. Je ontvangt vanzelf een bericht zodra je je hiervoor kunt aanmelden.

Kijk hier voor meer informatie

Elektrische bakfiets

Ga er deze zomer lekker op uit

Een SociBike bakfiets is meer dan alleen een vervoermiddel. Elke tocht is weer een ritje minder met de auto. En elke verkochte bakfiets draagt bij aan het doel van SociBike om zo veel mogelijk banen te creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De stabiele, driewielige elektrische bakfietsen van SociBike zijn geschikt voor gezinnen, hondeneigenaren en ondernemers. Ze passen door elke standaard deur én hebben een handig klepje aan de voorkant.

Benieuwd? Maak een gratis proefrit aan huis. Leden van Rabobank ontvangen vijfhonderd euro korting op een SociBike bakfiets met de code SOCIRABO24.

Bekijk de website van SociBike

Wat vind jij van de digitale Rabo &Co?

Wat fijn dat je je mening wilt geven over de digitale Rabo &Co. Daar zijn we heel blij mee.

max. 500 tekens