4 min

Wat speelt er in de regio?

In het kort

Handige tips

Grip op je geld tijdens de vakantie

Ga je binnenkort op reis? Bekijk dan onze tips voor zaken die je eenvoudig voor vertrek kunt regelen. En wil je tijdens je vakantie je betaalpas blokkeren? Of je limiet verhogen, zodat je meer contant geld kunt opnemen, voor die leuke excursie bijvoorbeeld? Met de Rabo App regel je veel geldzaken zelf. Gewoon onderweg of vanaf je vakantieadres. Zo houd je eenvoudig grip op je financiën en kun jij genieten van je zomer.

Bekijk hier alle tips

Wordt Ledenraadslid!

Vacatures

Meedoen, jezelf ontwikkelen en écht impact maken in de samenleving. Word jij daar blij van? Sluit je dan aan bij de ledenraad van jouw Rabobank en vervul samen met andere ledenraadsleden een belangrijke en betekenisvolle rol binnen onze coöperatieve bank. Als ledenraadslid ben jij de verbinder tussen de maatschappij en de bank en vertegenwoordig je onze leden.

Meer weten of solliciteren?

Geld terug voor duurzame stap vooruit

Rabo MKB Duurzaamheidsbijdrage

Als één van de eerste Friese Rabobankrelaties ontving Parkhotel Tjaarda een Rabo MKB Duurzaamheidsbijdrage voor de aanschaf van warmtepompen. Deze bijdrage komt uit het budget van € 50 miljoen dat vanuit ons 125-jarige jubileum beschikbaar is voor duurzame investeringen van MKB-relaties. Ben je minimaal 3 jaar zakelijk klant bij ons? Dan kun je éénmalig 12,5% op het factuurbedrag van je duurzame investering terugvragen tot € 10.000. De regeling stopt per 31-12-25 of wanneer de budgetgrens is bereikt.

Klik voor meer info

Doe de scan

Start met het verduurzamen van je huis

Rabobank werkt samen met homeQgo om verduurzamingsmogelijkheden voor je woning in beeld te brengen. Doe de uitgebreide HuisScan en ontvang advies hoe jij je huis kunt verduurzamen en energiezuiniger maken. De scan geeft ook een indicatie van de kosten, de terugverdientijd en je kunt vrijblijvende offertes van installateurs opvragen.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Doe de scan

Ruud Hoornstra - Start met het verduurzamen van je huis door zonnepanelen te plaatsen

Wat vind jij van de digitale Rabo &Co?

Wat fijn dat je je mening wilt geven over de digitale Rabo &Co. Daar zijn we heel blij mee.

max. 500 tekens