4 min

Wat speelt er in de regio?

In het kort

Rabo Coöperatief Stimuleringsfonds

Help jouw project van de grond

Heb je een maatschappelijk project, maar niet genoeg middelen? Het Stimuleringsfonds ondersteunt maatschappelijke, lokale projecten en activiteiten die de leefbaarheid in de regio blijvend verbeteren. Onze ledenraad beoordeelt de projecten. Heeft jouw vereniging, stichting of coöperatie een project in regio Arnhem en Omstreken en kun je een eenmalige bijdrage gebruiken? Op onze website vind je de voorwaarden, het aanvraagformulier en de beoordelingsdata.

Kijk op de website

Groene inspiratie

Heb jij de Duurzaamheidshub al bezocht?

Niet alleen praten over duurzaam financieren, maar daad­werkelijk in actie komen. In de Duurzaamheidshub in Elst zie je waar de ‘yes we can’-mentaliteit van Rabobank toe leidt. Loop langs de verschillende verduurzaamheidsmogelijkheden voor een comfortabel thuis en lagere energielasten. Kom je ook langs in de Duurzaamheidshub?

Meer weten?

Rentekorting met de Groenhypotheek

Duurzame nieuwbouwprojecten in de regio

Benieuwd naar de nieuwbouwprojecten in jouw regio? Nieuwe fases van Iris Waalfront Nijmegen en Cobercokwartier Arnhem komen eraan. De projecten Helden van de Heide Ede, Buitenoord Wageningen en Houtvink in Veenendaal hebben een Groenverklaring waardoor de Groenhypotheek met een mooie rentekorting mogelijk is. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en een vrijblijvende financiële check.

Kijk op rabobank.nl/nieuwbouw en voor projecten op bpd.nl/woningen

Doe de scan

Start met het verduurzamen van je huis

Rabobank werkt samen met homeQgo om verduurzamings­mogelijkheden voor je woning in beeld te brengen. Doe de uitgebreide HuisScan en ontvang advies hoe jij je huis kunt verduurzamen en energiezuiniger kunt maken. De scan geeft ook een indicatie van de kosten, de terugverdientijd en de mogelijkheid om vrijblijvende offertes van installateurs op te vragen. Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Doe de scan

Wat vind jij van de digitale Rabo &Co?

Wat fijn dat je je mening wilt geven over de digitale Rabo &Co. Daar zijn we heel blij mee.

max. 500 tekens