3 min

Speciaal voor jou

Ledenaanbiedingen

Dat doe je bij DoeZOO

Horen, zien, proeven, ruiken en voelen

De natuur saai? Dan ben jij nog nooit in DoeZoo in Leens geweest! Het leukste uitje in de provincie Groningen. In DoeZoo wordt de natuur een spannende belevenis. Bij DoeZoo draait het om doen! Al je zintuigen komen in het park aan bod: horen, zien, voelen, ruiken en proeven. Een slang om je nek of een stinkdier aaien. Dat is wel even wat anders dan plaatjes aan de wand van een museum. DoeZoo is ook de wereld van de insecten. Je komt er niet alleen insecten tegen, maar ook dieren en planten die insecten eten.

Op vertoon van je Rabobankpas of deze bon betaal je € 8,- i.p.v. € 9,50, max.5 personen. Geldig t/m 1 oktober 2024.

Bekijk de website van DoeZOO

Hulp bij verduurzamen

Rabo Coöperatief Isolatiebudget

Het Rabo Coöperatief Isolatiebudget is er om leden te helpen met het verduurzamen van hun huis. Heb jij een hypotheek bij ons en heb je een huis met energielabel F of G? Dan kun jij een energieadvies op maat krijgen. In het energie­advies staat wat het energielabel van je woning is en welke verduurzamings­mogelijkheden er zijn. Rabobank betaalt de kosten voor dit advies. Besluit je daarna om je huis (deels) te laten isoleren, dan kom je ook in aanmerking voor duizend euro isolatiebudget. Je ontvangt vanzelf een bericht zodra je je hiervoor kunt aanmelden.

Kijk hier voor meer informatie

MOW | Museum Westerwolde

Modern en eigenzinnig museum in Bellingwolde

Daar waar het weidse Oldambt het romantische Westerwolde ontmoet, vind je het MOW. Nog t/m 6 oktober 2024 zie je de uitbundige tentoonstelling Ons laand. Die combineert historische stukken met uitingen van moderne kunstenaars en laat zien hoe Westerwolde voor hen al eeuwenlang een inspiratiebron is. Op verschillende manieren kun je ook zelf je sporen achterlaten in Ons laand. Jonge bezoekers gaan op avontuur in een speciale pop up plinttentoonstelling, samengesteld door de kinderbestuurders van het museum.

Op vertoon van deze (digitale) bon geniet je van een gratis kopje koffie tijdens je bezoek (2 pers. per bon). Geldig t/m 6 oktober 2024.

Kijk hier voor meer informatie

Wat vind jij van de digitale Rabo &Co?

Wat fijn dat je je mening wilt geven over de digitale Rabo &Co. Daar zijn we heel blij mee.

max. 500 tekens