4 min

Wat speelt er in de regio?

In het kort

Feestelijke Finaleavond op 7 oktober

Cheque-uitreiking Rabo ClubSupport Stemcampagne

De Rabo ClubSupport Stemcampagne is in volle gang. Tal van clubs hebben zich aangemeld, maar er is nog tijd voor de laatkomers. Schrijf je club snel in! Vanaf 2 september is het zover: leden van de Rabobank kunnen hun stem uitbrengen op hun drie favoriete clubs. Zet maandag 7 oktober met een dikke stift in je agenda, want dan reiken we de cheques uit in MartiniPlaza in Groningen. Het belooft een feestelijke avond te worden vol entertainment én met verrassende optredens van clubs voor clubs uit de regio.

Klik voor meer informatie

Met de Groenhypotheek

Duurzame nieuwbouwprojecten in de regio

Ben jij benieuwd naar de nieuwbouwprojecten in jouw regio met een Groenverklaring, een Groenhypotheek en een mooie rentekorting? Kijk bijvoorbeeld naar de projecten De Driehoek in Meerstad, Zuidoever in Leek of Munster in Winsum. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn door een vrijblijvende financiële check? Neem contact met ons of je intermediair op.

Kijk op: bpd.nl/woningen, plegt-vos.nl/projecten, roosdomtijhuis.nl of rabobank.nl/nieuwbouw en

rabobank.nl/groenhypotheek.

Rabo Samen Bankieren

Zelfstandig internetbankieren voor blinden

Ook wie blind is, kan zelfstandig internetbankieren bij de Rabobank. Dit kan met de reguliere Rabobank app en de voice-over functie op de smartphones. Soms is er extra verificatie nodig met scanner, bankpas en pincode. Daarvoor kunnen blinden de Rabo Reader Comfort met spraakfunctie gebruiken. “Zelfstandig internetbankieren maakt je onafhankelijk, dat is ontzettend belangrijk”, zegt de blinde Harrie Lubbers uit Barger-Oosterveld.

Klik hier voor het hele verhaal

Rabobank CPO-desk helpt

Samen zelf bouwen

Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) is samen zelf bouwen. Gelijkgestemden binnen dorp of gemeente bouwen samen bijvoorbeeld senioren- of starterswoningen. De coöperatieve gedachte sluit naadloos aan bij het gedachtegoed van de Rabobank. CPO’s kunnen bij de deskundige en ervaren adviseurs van de Rabobank CPO-desk aankloppen voor ondersteuning bij de financiële kant van CPO zoals voorfinancieringen en subsidies. Meer informatie? Klik op de button hieronder of mail naar samenzelfbouwen.GRD@rabobank.nl

Meer informatie?

Wat vind jij van de digitale Rabo &Co?

Wat fijn dat je je mening wilt geven over de digitale Rabo &Co. Daar zijn we heel blij mee.

max. 500 tekens