3 min

Speciaal voor jou

Ledenaanbiedingen

TeamNL Sport Experience

Sporten zoals TeamNL, powered by Rabobank

Als hoofdsponsor van de TeamNL Sport Experience nodigt Rabobank jou en je gezin uit om te komen sporten. Met de TeamNL Sport Experience krijg jij de kans om te sporten zoals TeamNL. Je kunt gratis meedoen aan activiteiten en clinics. Van crossen over een pumptrack, je handbal skills trainen tot smashen tegen een volleybal smashmeter. De Sport Experience is gekoppeld aan topsportevenementen in zeven Nederlandse steden. Het programma is heel divers en voor alle leeftijden. Je vindt de Sport Experience van 6-8 t/m 10-8 in Den Haag.

Kijk hier voor meer informatie

Hulp bij verduurzamen

Rabo Coöperatief Isolatiebudget

Het Rabo Coöperatief Isolatiebudget is er om leden te helpen met het verduurzamen van hun huis. Heb jij een hypotheek bij ons en heb je een huis met energielabel F of G? Dan kun jij een energieadvies op maat krijgen. In het energie­advies staat wat het energielabel van je woning is en welke verduurzamings­mogelijkheden er zijn. Rabobank betaalt de kosten voor dit advies. Besluit je daarna om je huis (deels) te laten isoleren, dan kom je ook in aanmerking voor duizend euro isolatiebudget. Je ontvangt vanzelf een bericht zodra je je hiervoor kunt aanmelden.

Kijk hier voor meer informatie

SeniorWeb helpt

Stap-voor-stap uitleg

Zelf je bankzaken digitaal regelen? SeniorWeb helpt. SeniorWeb is een landelijke vereniging met 150.000 leden, 500 leslocaties en 2.800 vrijwilligers. Ze maken de digitale wereld begrijpelijk met tips, stap-voor-stap uitleg, computerhulp en cursussen. Rabobank-leden die nu lid worden van SeniorWeb ontvangen vijf euro korting op het lidmaatschap voor 2024 en betalen veertien euro. Ook ontvang je een pasbeschermer. Dit aanbod is geldig tot 31 augustus 2024.

Vul hier het formulier in of bel 030-2769965.

Wat vind jij van de digitale Rabo &Co?

Wat fijn dat je je mening wilt geven over de digitale Rabo &Co. Daar zijn we heel blij mee.

max. 500 tekens