4 min

Wat speelt er in de regio?

In het kort

Sluit jij je ook aan?

Gezocht jongeren voor de ledenraad

Ben je tussen de 18 en 30 jaar en wil je jezelf ontwikkelen op bestuurlijk niveau, je aansluiten bij een groot netwerk en écht impact maken in de lokale samenleving? Dan is de ledenraad van Rabobank Zuid-Holland Midden iets voor jou. We zoeken naar maatschappelijk betrokken jongeren die affiniteit hebben met de thema’s Energietransitie, Duurzaam Ondernemen, Duurzaam Wonen, Financieel Gezond Leven of Banking4Food. Als ledenraadslid ontvang je een jaarlijkse vergoeding van € 1.500.

Klik voor meer informatie

Bank voor de Klas

Jong geleerd

Elk jaar verzorgen medewerkers van onze bank de gastles ‘Bank voor de Klas’ bij verschillende scholen in de regio. En deze lessen hebben effect: al na één gastles is bij twee derde van de leerlingen de kennis over geldzaken toegenomen. Ook groep 7 van CBS De Waterhof in Delft heeft een gastles gekregen. Tijdens de interactieve Cash Quiz leerden de leerlingen hoe ze geldboeven de baas blijven en online fraude kunnen herkennen.

Rabo Impactfonds!

Maatschappelijke of innovatieve projecten?

Met een maatschappelijk of innovatief initiatief een bijdrage leveren in de regio? Rabobank denkt graag mee om te kijken hoe we samen meer impact maken. Met het Rabo Impactfonds zetten we onze kennis en verbindingskracht in en geven we een deel van onze winst terug aan de samenleving. Verenigingen, stichtingen of organisaties die een maatschappelijk of innovatief project initiëren, kunnen een aanvraag doen.

Klik hier voor meer informatie en de voorwaarden.

Ons kantoor is verhuisd

Midden in het centrum

Rabobank Zuid-Holland Midden is verhuisd van de Buitenhofdreef 2 naar de Phoenixstraat 28 in Delft. De nieuw geopende vestiging bevindt zich in het centrum van Delft en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Bezoekers kunnen (op afspraak) terecht voor een adviesgesprek op het gebied van wonen, vermogen en financieren. Voor ondersteuning bij dagelijkse bankzaken kun je gewoon binnenlopen.

Wat vind jij van de digitale Rabo &Co?

Wat fijn dat je je mening wilt geven over de digitale Rabo &Co. Daar zijn we heel blij mee.

max. 500 tekens