4 min

Wat speelt er in de regio?

In het kort

7 november ImpactFest 2024

Save the date

Meer dan 1.500 bezoekers uit 37 landen: het ImpactFest is het belangrijkste impactevenement van Europa. Met meer dan 100 sessies over thema’s als energie, voedsel en klimaat. Netwerken, interactie, discussies – ImpactFest heeft alles wat je nodig hebt om impact te maken.

Meer weten?

Focus op watermanagement

Prinsjesdag 2024 in Den Haag

Rabobank viert op 17 september Prinsjesdag in Den Haag. Onze collega’s blikken samen met relaties vooruit op de miljoenennota en bespreken met een panel met lokale stakeholders en klanten, waterschaarste en -overlast. Jong en oud zijn aanwezig en samen praten we over mogelijke oplossingen voor de uitdagingen waar ons land voor staat. Het belooft een koninklijke en inspirerende dag te worden.

Steun voor verenigingen en stichtingen

Rabobank helpt verduurzamen

Rabobank helpt lokale clubs te verduurzamen. Een aantal clubs in de regio wordt dit najaar ondersteund met hardcups, petflesverzamelaars en/of recycle-afvalbakken. Meer informatie of ook kans maken op deze duurzame materialen?

Dien een aanvraag voor het Impactfonds in

Huiseigenaren opgelet

Ontdek hoe je jouw woning verduurzaamt

Ben jij geïnteresseerd in verduurzaming van je eigen woning? Zet dan 28 september in je agenda. Tussen 11.00 en 16.00 uur ontdek je in Amare Den Haag welke mogelijkheden er zijn om te verduurzamen en kan je informatie krijgen over subsidies en financieringsmogelijkheden. Hoor succesverhalen van andere woningeigenaren die hun huis al verduurzaamd hebben en ga in gesprek met bedrijven die expert zijn op dit gebied. Inspiratie gegarandeerd.

Meer informatie

Wat vind jij van de digitale Rabo &Co?

Wat fijn dat je je mening wilt geven over de digitale Rabo &Co. Daar zijn we heel blij mee.

max. 500 tekens