4 min

Wat speelt er in de regio?

In het kort

Met de Groenhypotheek

Duurzame nieuwbouwprojecten in de regio

Ben jij benieuwd naar een nieuwbouwproject in jouw regio met een Groenverklaring, een Groenhypotheek en een mooie rentekorting? Kijk bijvoorbeeld eens naar het project Landgoed Coudewater in Rosmalen. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn door een vrijblijvende financiële check? Neem contact op met ons of je intermediair.
Kijk op: bpd.nl/woningen of rabobank.nl/nieuwbouw en rabobank.nl/groenhypotheek

Samen staan we sterker

Doe een aanvraag

Heb jij een project dat de regio sterker maakt? De coöperatieve Rabobank staat klaar om te helpen. We kunnen onze kennis, ons netwerk en zelfs financiële ondersteuning bieden. Laten we samen impact maken en de regio duurzaam versterken. Doe een aanvraag voor jouw project.

Beleef alles over de Biesbosch

Al 40 jaar Biesbosch MuseumEiland

Nationaal Park de Biesbosch is een geschenk voor natuurliefhebbers. Dit moerasgebied is een enorme inspiratiebron voor fotografen, vogelspotters, recreanten, kunstenaars en culturele instellingen. Het Biesbosch MuseumEiland in Werkendam toont de historie, het heden en de toekomst van dit gebied. Je ervaart er ook hoe de mens het gebied heeft vormgegeven. Het Biesbosch MuseumEiland viert dit jaar zijn 40-jarig jubileum. Wil je er voordelig heen?

Het Rabo Coöperatief Isolatiebudget

Wij helpen je met isoleren

Heb jij een hypotheek bij ons en heeft je woning een energielabel F of G? Dan hebben wij iets interessants: het Rabo Coöperatief Isolatiebudget. Dat is een kosteloos energieadvies voor het verduurzamen van je huis en de registratie van het energielabel. Besluit je daarna om je huis (deels) te laten isoleren, dan ontvang je ook nog eens € 1.000 isolatiebudget. Je ontvangt als klant vanzelf een bericht van ons als je in aanmerking komt voor het Rabo Coöperatief Isolatiebudget.

Wat vind jij van de digitale Rabo &Co?

Wat fijn dat je je mening wilt geven over de digitale Rabo &Co. Daar zijn we heel blij mee.

max. 500 tekens