4 min

Wat speelt er in de regio?

In het kort

Handige tips

Grip op je geld tijdens de vakantie

Ga je binnenkort op reis? Bekijk dan onze tips voor zaken die je eenvoudig voor vertrek kunt regelen. En wil je tijdens je vakantie je betaalpas blokkeren? Of je limiet verhogen, zodat je meer contant geld kunt opnemen, voor die leuke excursie bijvoorbeeld? Met de Rabo App regel je veel geldzaken zelf. Gewoon onderweg of vanaf je vakantieadres. Zo houd je eenvoudig grip op je financiën en kun jij genieten van je zomer.

Bekijk hier alle tips

Carlo van Kemenade

Nieuwe directeur Retail NL

In april 2024 is Carlo van Kemenade aangetreden als lid van de groepsdirectie van Rabobank. Hij is verantwoordelijk voor de Nederlandse activiteiten. Van Kemenade neemt het stokje over van Kirsten Konst en Mariëlle Lichtenberg. De afgelopen jaren was hij CEO bij Rabobank-dochter DLL en daarvoor gaf hij leiding aan hypotheekverstrekker Obvion. Meer lezen over Carlo van Kemenade en zijn plannen en ideeën voor Rabobank?

Hét startpunt voor elk CPO-initiatief

CPO-desk

Als een van de grootste hypotheekverstrekkers van Nederland zien we het aantal Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO)-projecten toenemen. Om (beginnende) CPO-projecten te helpen, introduceren we de CPO-desk. Deze desk, met een team van gespecialiseerde financieel adviseurs, zet hun kennis, kunde én netwerk in om vragen rondom Samen Zelfbouwen te beantwoorden. Meer weten? Kijk op onze website.

Met de Groenhypotheek

Duurzame nieuwbouwprojecten in de regio

Ben jij benieuwd naar de nieuwbouwprojecten in jouw regio met een Groenverklaring, een Groenhypotheek en een mooie rentekorting? Kijk bijvoorbeeld naar de projecten Griseeweg in Epe, De Werven in Reeve , Mollincksvaart in Bergentheim. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn door een vrijblijvende financiële check? Neem contact met ons of je intermediair op. Kijk op bpd.nl/woningen, roosdomtijhuis.nl of rabobank.nl/nieuwbouw en rabobank.nl/groenhypotheek

Wat vind jij van de digitale Rabo &Co?

Wat fijn dat je je mening wilt geven over de digitale Rabo &Co. Daar zijn we heel blij mee.

max. 500 tekens