3 min

Speciaal voor jou

Ledenaanbiedingen

Jazz in Aartswoud

Twee dagen genieten

Jazz in Aartswoud (24 en 25 augustus) is een tweedaags festival in de stal en op het terrein van het Rundveemuseum Aat Grootes in Aartswoud. Met uitzicht op het prachtige West-Friese landschap kunnen bezoekers twee dagen lang genieten van onder anderen New Cool Collective, The Ploctones, Ruben Hein, Michelle David & The True Tones. En natuurlijk is er de gemoedelijke en gastvrije sfeer, met heerlijk lokaal eten en drinken en het decor van het pittoreske dorp Aartswoud.
Rabobank-leden krijgen 15% korting op een dag- en weekendkaart met de kortingscode RABOJAZZ2024.

Kijk hier voor meer informatie

Schouwburg Het Park Hoorn

Jesus Christ Superstar

Jesus Christ Superstar (11 t/m 15 september) is dé theaterbeleving van 2024. Puur, rauw en ongeëvenaard! Vertolkt door een absolute sterrencast: Jeangu Macrooy (Jezus), Lucas Hamming (Judas), Edwin Jonker (Pilatus), Magtel de Laat (Maria Magdalena) en Paul de Leeuw (King Herod). De tekst en muziek van Tim Rice en Andrew Lloyd Webber vormen de basis voor dit volledig in het Engels gezongen theaterspektakel. Het live-orkest brengt de muziek helemaal tot leven.

Rabobank-leden ontvangen 10% korting* (v.a. €58,50 voor rang 1). Reserveer met de actiecode: RABOCO24. *Op eerder gekochte kaarten worden geen restitutie verleend. Niet geldig in combinatie met andere kortingen.

Bestel je kaarten hier

Museum BroekerVeiling

Genieten op het water

Huur nu een fluisterboot of akkerschuit en verken het prachtige Rijk der Duizend Eilanden met 20% korting op onze tarieven. Liever actief bezig? Pak een peddel en huur een kano, of ga SUPpen. Geniet van een unieke belevenis in een schitterende omgeving. Broek op Langedijk biedt een betoverende omgeving vol rijke historie aan de waterkant. Pak deze kans en boek vandaag nog jouw vaartocht! Gebruik kortingscode RABOVAREN24 en ontvang maar liefst 20% korting. De code is geldig tot 1 oktober 2024 voor de eerste 250 boekingen.

Kijk hier voor meer informatie

Wat vind jij van de digitale Rabo &Co?

Wat fijn dat je je mening wilt geven over de digitale Rabo &Co. Daar zijn we heel blij mee.

max. 500 tekens