4 min

Wat speelt er in de regio?

In het kort

Samen bedrijventerreinen vergroenen

Green Deal Den Helder

Gemeente Den Helder, Port of Den Helder, Ondernemers­vereniging Den Helder en Rabobank sloten onlangs een Green Deal. De betrokken partijen spreken hiermee hun intentie uit om met elkaar ondernemers op bedrijventerrein Kooypunt te helpen verduurzamen. Bij deze Green Deal ligt de focus onder meer op energiebesparing, het duurzaam opwekken en (slim) onderling uitwisselen van energie en het toepassen van net- en energie-­innovaties. Maar er zijn meer mogelijkheden om samen bedrijventerreinen te verduurzamen.

Altijd verzekerd op reis

Korting op Doorlopende Reisverzekering

Of je nu op vakantie gaat in Nederland of naar het buitenland, met een goede reisverzekering zijn onverwachte kosten gedekt. Wil je het hele jaar door verzekerd zijn tijdens vakanties en weekendjes weg? Dan is de Interpolis Doorlopende Reisverzekering misschien iets voor jou. Sluit je nu een doorlopende reisverzekering af, dan ontvang je een jaar lang 10% korting op je premie. Deze actie loopt tot en met 30 september 2024.

Maandelijks Hypotheek Inloopmoment

Elke laatste donderdag van de maand

Of je nu droomt van je eigen plek, groter wilt wonen, je huis wilt verduurzamen of je hypotheek wilt oversluiten: we vinden het belangrijk dat een hypotheek bij jouw situatie past. Nu én in de toekomst. Wil je alvast inzicht hebben in jouw hypotheekmogelijkheden? Bij onze vestigingen in Alkmaar, Den Helder, Purmerend en Wognum kun je elke laatste donderdag van de maand tussen 14.00 en 18.00 uur zonder afspraak binnenlopen.

Internetbankieren voor senioren

Workshops Online Bankieren

Rabobank organiseert dit jaar, in samenwerking met Seniorweb, workshops voor senioren die moeite hebben met internetbankieren. Tijdens deze workshops word je stap voor stap meegenomen in het proces van online bankieren. De workshops worden gegeven voor én door leeftijdsgenoten. Wil je meer informatie over de Workshops Online Bankieren bij jou in de buurt?

Wat vind jij van de digitale Rabo &Co?

Wat fijn dat je je mening wilt geven over de digitale Rabo &Co. Daar zijn we heel blij mee.

max. 500 tekens