3 min

Speciaal voor jou

Ledenaanbiedingen

Slimme energiehulp in de meterkast

Korting op een Sparky

Het Eindhovense bedrijf Chargee heeft de Sparky ontwikkeld; een energiehulp die je eenvoudig op je slimme meter aansluit. Vanaf dat moment kun je live je energieverbruik volgen in een app én weet je welke apparaten energieslurpers zijn. De Sparky is zo bijzonder omdat het data van het verleden gebruikt om te voorspellen in energieverbruik en –opbrengst van zonnepanelen. Je kunt andere slimme apparaten koppelen en zo je huishouden energie-efficiënt maken. Rabobank-leden krijgen 30% korting en betalen slechts € 17,50 inclusief verzendkosten. De actie is geldig tot 1 september 2024.

Bestel de Sparky hier

25% korting op speelplezier!

Bij BillyBird Hemelrijk, Drakenrijk en Zwembad Het Run

Je beleeft volop speelplezier, bij lekker of minder mooi weer, op de parken van BillyBird. Je kunt terecht in Volkel bij BillyBird Hemelrijk, in Reuver bij Drakenrijk of bij Openluchtzwembad Het Run in Drunen. Waar je ook heengaat, tegen inlevering van dit originele artikel krijg je voor maximaal vier personen 25% korting op de kassaprijs. Veel plezier! De actie is geldig tot en met 15 augustus 2024.

Kijk hier voor de actuele openingstijden

Hulp bij verduurzamen

Rabo Coöperatief Isolatiebudget

Het Rabo Coöperatief Isolatiebudget is er om leden te helpen met het verduurzamen van hun huis. Heb jij een hypotheek bij ons en heb je een huis met energielabel F of G? Dan kun jij een energieadvies op maat krijgen. In het energie­advies staat wat het energielabel van je woning is en welke verduurzamings­mogelijkheden er zijn. Rabobank betaalt de kosten voor dit advies. Besluit je daarna om je huis (deels) te laten isoleren, dan kom je ook in aanmerking voor duizend euro isolatiebudget. Je ontvangt vanzelf een bericht zodra je je hiervoor kunt aanmelden.

Kijk hier voor meer informatie

Wat vind jij van de digitale Rabo &Co?

Wat fijn dat je je mening wilt geven over de digitale Rabo &Co. Daar zijn we heel blij mee.

max. 500 tekens