4 min

Wat speelt er in de regio?

In het kort

Nieuwbouw in de regio

Op zoek naar een duurzame woning?

Heb je een nieuwbouwhuis op het oog, bijvoorbeeld bij De Caai in Eindhoven, De Hoge Regt in Beek en Donk of in Nuenen-West? Dan is het handig om te weten wat daarbij komt kijken. Een nieuwbouwwoning kopen werkt namelijk net even anders. Wil je weten wat jouw financiële mogelijkheden zijn en of er een hypotheekkorting mogelijk is door een Rabo Groenhypotheek? Neem contact met ons of je intermediair op.
Kijk op: bpd.nl/woningen of rabobank.nl/nieuwbouw en rabobank.nl/groenhypotheek

BPD, Nuenen-West - nieuwbouw, woning, wijk, impressie, appartementen, straat

Dutch Design Week

Rabobank is trotse partner van

Ook dit jaar is Rabobank een samenwerking met Dutch Design Foundation aangegaan. Rabobank is trotse partner van de Embassy of Food, Embassy of Circular & Biobased Building én de Dutch Design Week. Ontwerpers combineren steeds vaker een idee met technische kennis, waardoor er nieuwe creatieve oplossingen voor hedendaagse problemen ontstaan. Dutch Design Week vindt plaats van 19 t/m 27 oktober 2024 in Eindhoven.

Attracties, strandbad & speeltuin

365 dagen speelplezier in Volkel!

Bij BillyBird Hemelrijk in Volkel ontdekken en spelen kinderen bij elk weertype. In de zomer genieten van een verfrissende duik, spelen in de grote buitenspeeltuin, spanning opzoeken in de Familieachtbaan en bootjesglijbaan Splash of los gaan op het AquaFunPark. Als het minder goed weer is, beleef je binnenspeelplezier in Zeeroversland en de Ballenfabriek of speel je overdekt in het speelcircus. Kijk bij de ledenacties voor een voordelige ledenactie.

Handige tips

Grip op je geld tijdens de vakantie

Ga je binnenkort op reis? Bekijk dan onze tips voor zaken die je eenvoudig voor vertrek kunt regelen. En wil je tijdens je vakantie je betaalpas blokkeren? Of je limiet verhogen, zodat je meer contant geld kunt opnemen, voor die leuke excursie bijvoorbeeld? Met de Rabo App regel je veel geldzaken zelf. Gewoon onderweg of vanaf je vakantieadres. Zo houd je eenvoudig grip op je financiën en kun jij genieten van je zomer.

Bekijk hier alle tips

Wat vind jij van de digitale Rabo &Co?

Wat fijn dat je je mening wilt geven over de digitale Rabo &Co. Daar zijn we heel blij mee.

max. 500 tekens