3 min

Speciaal voor jou

Ledenaanbiedingen

Gratis rondleidingen

Vincents Boomwortels

Op de plek waar Vincent van Goghs wortels lagen, is deze zomer een bijzondere tentoonstelling. Je ziet er werken die kunstenaars maakten bij de boomwortels in Auvers-sur-Oise die op Van Goghs laatste schilderij staan.

Als lid van Rabobank krijg je van het ­Vincent van GoghHuis in Zundert gratis toegang tot de tentoonstelling Vincents Boomwortels. Rabobank organiseert daarnaast voor haar leden ook vier gratis rondleidingen in de zomer. Op vertoon van het Rabobank ledenmagazine (papier of digitaal) krijg je gratis toegang.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met balie@vangoghhuis.com of via 076-5978590.

Bekijk de website van het Vincent van GoghHuis

TeamNL Sport Experience

Sporten zoals TeamNL, powered by Rabobank

Wil jij sporten zoals TeamNL? Kom van 15 tot 21 juli naar Pier 15 in Breda! Als hoofdsponsor nodigt Rabobank jou en je gezin van harte uit voor de TeamNL Sport Experience. Kom gratis meedoen aan allerlei gave activiteiten en clinics. Van crossen over een pumptrack, het trainen van je handbalskills tot lekker smashen tegen een volleybal smashmeter. De Sport Experience is gekoppeld aan topsportevenementen in zeven Nederlandse steden. Het programma is heel divers en voor alle leeftijden.

Kijk hier voor alle informatie

SeniorWeb helpt

Stap-voor-stap uitleg

Zelf je bankzaken digitaal regelen? SeniorWeb helpt. SeniorWeb is een landelijke vereniging met 150.000 leden, 500 leslocaties en 2.800 vrijwilligers. Ze maken de digitale wereld begrijpelijk met tips, stap-voor-stap uitleg, computerhulp en cursussen. Rabobank-leden die nu lid worden van SeniorWeb ontvangen vijf euro korting op het lidmaatschap voor 2024 en betalen veertien euro. Ook ontvang je een pasbeschermer. Dit aanbod is geldig tot 31 augustus 2024.

Vul hier het formulier in of bel 030-2769965.

Wat vind jij van de digitale Rabo &Co?

Wat fijn dat je je mening wilt geven over de digitale Rabo &Co. Daar zijn we heel blij mee.

max. 500 tekens