4 min

Wat speelt er in de regio?

In het kort

Nieuwbouw in de regio

Ontwikkelingen woningmarkt

Heb je een duurzaam nieuwbouwhuis op het oog, bijvoorbeeld Park Langendijk in Breda, Noordrand in Bergen op Zoom of Land van Heendrecht Tholen? Dan is het handig om te weten wat daarbij komt kijken. Het kopen van een nieuwbouwwoning werkt namelijk net even anders dan een bestaande woning. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn door een vrijblijvende financiële check? Neem contact met ons of je intermediair op.

Kijk op bpd.nl/woningen of rabobank.nl/nieuwbouw voor meer informatie.

Carlo van Kemenade

Nieuwe directeur Retail NL

In april 2024 is Carlo van Kemenade aangetreden als lid van de groepsdirectie van Rabobank. Hij is verantwoordelijk voor de Nederlandse activiteiten. Van Kemenade neemt het stokje over van Kirsten Konst en Mariëlle Lichtenberg. De afgelopen jaren was hij CEO bij Rabobank-dochter DLL en daarvoor gaf hij leiding aan hypotheekverstrekker Obvion.

Meer over Carlo van Kemenade en zijn plannen en ideeën voor Rabobank lees je in een interview op rabobank.nl

Lees hier het interview met Carlo van Kemenade

Registreer je voorkeur

Digitale Rabo &Co

Omdat je lid bent van Rabobank krijg je drie keer per jaar het ledenmagazine Rabo &Co. We hebben zowel een digitale als een papieren versie. Wil jij de digitale Rabo &Co ontvangen? Dat kan. Via Rabo Internetbankieren en de Rabo App kun je dit makkelijk registreren. Bankier je niet online? Dan kun je bellen met 088-7226600. Als je Rabo &Co per post wilt blijven ontvangen, hoef je niets te doen.

Klik voor meer informatie

Doe de scan

Start met het verduurzamen van je huis

Rabobank werkt samen met homeQgo om verduurzamingsmogelijkheden voor je woning in beeld te brengen. Doe de uitgebreide HuisScan en ontvang advies hoe jij je huis kunt verduurzamen en energiezuiniger maken. De scan geeft ook een indicatie van de kosten, de terugverdientijd en je kunt vrijblijvende offertes van installateurs opvragen.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Doe de scan

Wat vind jij van de digitale Rabo &Co?

Wat fijn dat je je mening wilt geven over de digitale Rabo &Co. Daar zijn we heel blij mee.

max. 500 tekens