4 min

Wat speelt er in de regio?

In het kort

Handige tips

Grip op je geld tijdens de vakantie

Ga je binnenkort op reis? Bekijk dan onze tips voor zaken die je eenvoudig voor vertrek kunt regelen. En wil je tijdens je vakantie je betaalpas blokkeren? Of je limiet verhogen, zodat je meer contant geld kunt opnemen, voor die leuke excursie bijvoorbeeld? Met de Rabo App regel je veel geldzaken zelf. Gewoon onderweg of vanaf je vakantieadres. Zo houd je eenvoudig grip op je financiën en kun jij genieten van je zomer.

Bekijk hier alle tips

Bankinformatiepunten bij de bieb

Pilot samenwerking tussen bank en bibliotheek

Heb je moeite met het doen van (digitale) bankzaken? En wil je graag iemand persoonlijk spreken? Dan kan de nieuwe pilot met Bankinformatiepunten in bibliotheken uitkomst bieden. In de Achterhoek is er een bankinformatiepunt bij de biliotheek in Doetinchem. Op vaste momenten in de week kun je hier terecht voor algemene voorlichting en laagdrempelige hulp bij dagelijkse bank- en betaalzaken.

Klik hier voor meer informatie

Registreer je voorkeur

Digitale Rabo &Co

Omdat je lid bent van Rabobank krijg je drie keer per jaar het ledenmagazine Rabo &Co. We hebben zowel een digitale als een papieren versie. Wil jij de digitale Rabo &Co ontvangen? Dat kan. Via Rabo Internetbankieren en de Rabo App kun je dit makkelijk registreren. Bankier je niet online? Dan kun je bellen met 088-7226600. Als je Rabo &Co per post wilt blijven ontvangen, hoef je niets te doen.

Klik hier voor meer informatie

Open monumentendag Doetinchem

Fietsroute in kabouterthema

Om kinderen bekend te maken met de verhalen en de monumenten van vroeger is er een fietsroute in kabouterthema ontwikkeld. De route wordt geopend in het weekend van Open Monumentendag op 14 en 15 september. Er zijn al vier kabouterwandelroutes. Eén boekje met twee routes in het centrum én rondom kasteel Slangenburg. Ook is er een route door Wehl én het pas gelanceerde kabouterboekje de Gandertjes. Het concept is bedacht door Joske Elsinghorst-van Huet. Bekijk ook de ledenaanbieding.

Wat vind jij van de digitale Rabo &Co?

Wat fijn dat je je mening wilt geven over de digitale Rabo &Co. Daar zijn we heel blij mee.

max. 500 tekens