3 min

Speciaal voor jou

Ledenaanbiedingen

Hulp bij verduurzamen

Rabo Coöperatief Isolatiebudget

Het Rabo Coöperatief Isolatiebudget is er om leden te helpen met het verduurzamen van hun huis. Heb jij een hypotheek bij ons en heb je een huis met energielabel F of G? Dan kun jij een energieadvies op maat krijgen. In het energie­advies staat wat het energielabel van je woning is en welke verduurzamings­mogelijkheden er zijn. Rabobank betaalt de kosten voor dit advies. Besluit je daarna om je huis (deels) te laten isoleren, dan kom je ook in aanmerking voor duizend euro isolatiebudget. Je ontvangt vanzelf een bericht zodra je je hiervoor kunt aanmelden.

Kijk hier voor meer informatie

Koken bij de boer

Ledenactie Rabobank

Ontdek de smaakvolle wereld van ‘Koken bij de Boer’, waar heerlijke zoete en hartige vegetarische recepten van hun eigen kookgroep wachten om ontdekt te worden. Kook met een doel en steun de deelnemers van de zorgboerderij, die al tal van wensen hebben voor de besteding van de opbrengst. Laat je inspireren door de gerechten en draag bij aan het verwezenlijken van hun wensen. Het kookboek komt in november uit en is in de voorverkoop met 20 % ledenkorting te bestellen.

Bestellen kan hier met de kortingscode: KOOKBOER, de korting is geldig tot 1-10-2024. Boeken worden eind november opgestuurd.

Elektrische bakfiets

Ga er deze zomer lekker op uit

Een SociBike bakfiets is meer dan alleen een vervoermiddel. Elke tocht is weer een ritje minder met de auto. En elke verkochte bakfiets draagt bij aan het doel van SociBike om zo veel mogelijk banen te creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De stabiele, driewielige elektrische bakfietsen van SociBike zijn geschikt voor gezinnen, hondeneigenaren en ondernemers. Ze passen door elke standaard deur én hebben een handig klepje aan de voorkant. Benieuwd? Maak een gratis proefrit aan huis. Leden van Rabobank ontvangen vijfhonderd euro korting op een SociBike bakfiets met de code SOCIRABO24.

Bekijk de website van SociBike

Wat vind jij van de digitale Rabo &Co?

Wat fijn dat je je mening wilt geven over de digitale Rabo &Co. Daar zijn we heel blij mee.

max. 500 tekens