4 min

Wat speelt er in de regio?

In het kort

In Midden-Nederland

Hulp voor energiecoöperaties

Denk je erover om een energiecoöperatie op te richten? Of heb je er al één, maar heb je hulp nodig? Rabobank ondersteunt graag lokale energiecoöperaties, in welke fase je project zich ook bevindt. Wij kunnen je onder andere helpen bij een bankrekening openen, financiering regelen, verzekeringen afsluiten en je netwerk uitbreiden.
Onze hulp inschakelen en weten welke leerzame energiecafés en masterclasses je kunt bijwonen?

Carlo van Kemenade

Nieuwe directeur Retail NL

In april 2024 is Carlo van Kemenade aangetreden als lid van de groepsdirectie van Rabobank. Hij is verantwoordelijk voor de Nederlandse activiteiten. Van Kemenade neemt het stokje over van Kirsten Konst en Mariëlle Lichtenberg. De afgelopen jaren was hij CEO bij Rabobank-dochter DLL en daarvoor gaf hij leiding aan hypotheekverstrekker Obvion. Meer lezen over Carlo van Kemenade en zijn plannen en ideeën voor Rabobank?

Met de Groenhypotheek

Duurzame nieuwbouwprojecten in de regio

Ben jij benieuwd naar de nieuwbouwprojecten in jouw regio met een Groenverklaring, een Groenhypotheek en een mooie rentekorting? Kijk dan eens naar de projecten Rijndael of de Buizerdhof in Nieuwegein. Of in Utrecht naar Hoef en Haag, Concordia, De Nieuwe Defensie en Cartesius. Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op met ons of je intermediair voor een vrijblijvende financiële check.
Kijk op bpd.nl/woningen of rabobank.nl/nieuwbouw en rabobank.nl/groenhypotheek

Doe de scan

Start met het verduurzamen van je huis

Rabobank werkt samen met homeQgo om verduurzamingsmogelijkheden voor je woning in beeld te brengen. Doe de uitgebreide HuisScan en ontvang advies hoe jij je huis kunt verduurzamen en energiezuiniger maken. De scan geeft ook een indicatie van de kosten, de terugverdientijd en je kunt vrijblijvende offertes van installateurs opvragen. Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Wat vind jij van de digitale Rabo &Co?

Wat fijn dat je je mening wilt geven over de digitale Rabo &Co. Daar zijn we heel blij mee.

max. 500 tekens