4 min

Wat speelt er in de regio?

In het kort

Handige tips

Grip op je geld tijdens de vakantie

Ga je binnenkort op reis? Bekijk dan onze tips voor zaken die je eenvoudig voor vertrek kunt regelen. En wil je tijdens je vakantie je betaalpas blokkeren? Of je limiet verhogen, zodat je meer contant geld kunt opnemen, voor die leuke excursie bijvoorbeeld? Met de Rabo App regel je veel geldzaken zelf. Gewoon onderweg of vanaf je vakantieadres. Zo houd je eenvoudig grip op je financiën en kun jij genieten van je zomer.

Bekijk hier alle tips

Duurzame nieuwbouwprojecten

Met de Groenhypotheek

Ben jij benieuwd naar de nieuwbouwprojecten in jouw regio met een Groenverklaring, een Groenhypotheek en een mooie rentekorting? Kijk bijvoorbeeld naar de projecten Aan het Pad in Hengelo of de Maten in Borne. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn door een vrijblijvende financiële check? Neem contact met ons of je intermediair op.

Kijk op bpd.nl/woningen, roosdomtijhuis.nl of rabobank.nl/nieuwbouw en rabobank.nl/groenhypotheek

Bankinformatiepunten bij de bieb

Pilot samenwerking tussen bank en bibliotheek

Heb je moeite met het doen van (digitale) bankzaken? En wil je graag iemand persoonlijk spreken? Dan kan de nieuwe pilot met bankinformatiepunten in bibliotheken uitkomst bieden. In Twente zijn er bankinformatiepunten bij de biliotheken in Tubbergen en Hengelo. Op vaste momenten in de week kun je hier terecht voor algemene voorlichting en laagdrempelige hulp bij dagelijkse bank- en betaalzaken.

Biodiversiteit op Rabobankkantoor

Buitenruimte bij vestiging in Enschede is vergroend

Ons kantoor in Enschede is als één van de eerste kantoren van Nederland vergroend. Hiermee zetten we in op verbetering van de biodiversiteit en klimaatadaptatie. Want naast het verduurzamen van gebouwen, is ook de buitenruimte van belang. Tussen de bestrating groeit nu gras, wat ervoor zorgt dat het water beter weg kan. Veel nieuwe beplanting helpt bij het vasthouden van water, maar zorgt ook voor schaduw en koelte. Daarnaast zijn nestkasten en insectenhotels geplaatst. Een mooie bijdrage aan vergroening van de stad!

Wat vind jij van de digitale Rabo &Co?

Wat fijn dat je je mening wilt geven over de digitale Rabo &Co. Daar zijn we heel blij mee.

max. 500 tekens