3 min

Speciaal voor jou

Ledenaanbiedingen

Hulp bij verduurzamen

Rabo Coöperatief Isolatiebudget

Het Rabo Coöperatief Isolatiebudget is er om leden te helpen met het verduurzamen van hun huis. Heb jij een hypotheek bij ons en heb je een huis met energielabel F of G? Dan kun jij een energieadvies op maat krijgen. In het energie­advies staat wat het energielabel van je woning is en welke verduurzamings­mogelijkheden er zijn. Rabobank betaalt de kosten voor dit advies. Besluit je daarna om je huis (deels) te laten isoleren, dan kom je ook in aanmerking voor duizend euro isolatiebudget. Je ontvangt vanzelf een bericht zodra je je hiervoor kunt aanmelden.

Kijk hier voor meer informatie

SeniorWeb helpt

Stap-voor-stap uitleg

Zelf je bankzaken digitaal regelen? SeniorWeb helpt. SeniorWeb is een landelijke vereniging met 150.000 leden, 500 leslocaties en 2.800 vrijwilligers. Ze maken de digitale wereld begrijpelijk met tips, stap-voor-stap uitleg, computerhulp en cursussen. Rabobank-leden die nu lid worden van SeniorWeb ontvangen vijf euro korting op het lidmaatschap voor 2024 en betalen veertien euro. Ook ontvang je een pasbeschermer. Dit aanbod is geldig tot 31 augustus 2024.

Vul hier het formulier in of bel 030-2769965.

Bewonder zinderende schilderijen

Mens en vuur door de eeuwen heen

Een knisperende tentoonstelling waarin de relatie tussen mens en vuur centraal staat. Dat is 'Hete Vuren – Schatten uit het Rijks' in Museum Gouda. Kunstwerken uit het Rijksmuseum vertellen samen met werken uit de stadscollectie van Gouda over de rol die vuur de afgelopen eeuwen speelde in het dagelijks leven.

Als lid van de Rabobank bezoek je op vertoon van deze coupon of een schermafbeelding van deze aanbieding de tentoonstelling voor slechts €10. Goed om te weten: kinderen hebben vrij toegang en ook voor hen is er genoeg te doen! 'Hete Vuren – Schatten uit het Rijks' is te zien tot en met 15 september 2024.

Bekijk de website voor meer informatie

Wat vind jij van de digitale Rabo &Co?

Wat fijn dat je je mening wilt geven over de digitale Rabo &Co. Daar zijn we heel blij mee.

max. 500 tekens