4 min

Wat speelt er in de regio?

In het kort

Beste Private Bank

Rabobank wint Gouden Stier

Rabobank mag zich ‘Private Bank van het jaar 2023’ noemen. Een onafhankelijke jury heeft ons op 28 maart 2024
uitgeroepen tot winnaar van de IEX Gouden Stier in de categorie Private Bank. Daar zijn we ongelooflijk trots op. Vooral ook omdat de genomineerden worden bepaald op basis van een onderzoek onder 5.500 beleggers. Op deze plek willen we daarom graag onze klanten bedanken voor het vertrouwen. Wij blijven ons inzetten voor de hoge kwaliteit van onze dienstverlening!

Seniorenbeurs Hardinxveld-Giessendam

Dag van de Ouderen

Hoe zorg ik voor een veilige woning? Is mijn spaargeld voldoende voor een fijne oude dag? Waar kan ik zorg inkopen? Hoe voorkom ik digitale financiële oplichting? Je ontdekt het op de Ouderenbeurs op donderdag 3 oktober 2024 tussen 13.00 en 17.00 uur in sporthal de Wielewaal Hardinxveld-Giessendam. Rabobank is er ook en geeft graag antwoord op al je vragen. Kom vrijblijvend langs en ontdek meer over wonen, zorg & leefomgeving en (financiële) veiligheid!

Rabobank slaat de handen ineen

Energiek Dordt en Energiek Dordt Foundation

Op weg naar een duurzamere samenleving? Daar werken we ook lokaal aan! Rabobank slaat daarom de handen ineen met Energiek Dordt en de Energiek Dordt Foundation. Samen zetten we ons in ieder geval de komende drie jaar in om de lokale maatschappij onderdeel te maken van de transitie-opgaven en brede welvaart. Want transities vormgeven: dat doen we samen! Benieuwd wat er lokaal nog meer gebeurt?

Met de Groenhypotheek

Duurzame nieuwbouwprojecten in de regio

Ben jij benieuwd naar nieuwbouwprojecten waar een Groenverklaring, een Groenhypotheek en een mooie rentekorting voor gelden? Kijk eens naar Wielewaal in Rotterdam, Baanhoek-West in Sliedrecht, Windsor Park in Westergouwe in Gouda of naar Dordts Buiten in Dordrecht. Wil je via een vrijblijvende financiële check weten wat jouw mogelijkheden zijn?

Kijk op bpd.nl/woningen, roosdomtijhuis.nl of rabobank.nl/nieuwbouw en rabobank.nl/groenhypotheek

Wat vind jij van de digitale Rabo &Co?

Wat fijn dat je je mening wilt geven over de digitale Rabo &Co. Daar zijn we heel blij mee.

max. 500 tekens