2 min

Speciaal voor jou

Ledenaanbiedingen

Ontdek de prehistorie van Drenthe

Extra voordelig naar het Hunebedcentrum

Waan jezelf in de prehistorie en maak tijdens een bezoek aan het Hunebedcentrum in Borger een reis door 150.000 jaar geschiedenis. Op steenworp afstand van het grootste hunebed van Nederland liggen de verhalen voor het oprapen. Met een bezoek aan het interactieve museum, het Oertijdpark en aan De Hondsrug UNSECO Geopark expeditiepoort geniet je volop.

Rabobankleden krijgen op vertoon van de barcode € 2,50 korting p.p. op een volwassen entreebewijs. Geldig t/m 9 februari 2024. Niet geldig i.c.m. de museumkaart of andere acties.

Bekijk de openingstijden en meer informatie

KNHB collectie met korting

Wedstrijdoutfits, boeken en tassen

De Koninklijke Nederlandse Hockey Bond wil samen met verenigingen en partners zoals Rabobank de hockeysport nog beter, leuker en mooier maken. Een uitgebreide collectie van KNHB hockeyspullen is te vinden bij HockeyDirect. Niet alleen wedstrijdoutfits voor kinderen en volwassenen maar ook boeken, tassen en scheidsrechter items. Met de kortingscode RABOBANK10 krijgen Rabobank leden 10% korting op de KNHB merchandise die beschikbaar is in de Oranje Fanshop. Deze aanbieding is geldig tot en met 31 december 2023 en kan niet in combinatie met andere acties gebruikt worden.

Ga naar de Oranje Fanshop

Wat vind jij van de digitale Rabo &Co?

Wat fijn dat je je mening wilt geven over de digitale Rabo &Co. Daar zijn we heel blij mee.

max. 500 tekens