4 min

Wat speelt er in de regio?

In het kort

Ledenraadsleden gezocht

Sluit je aan bij onze lokale ledenraad?

Meedoen, jezelf ontwikkelen en écht impact maken in de samenleving. Word jij daar blij van? Sluit je dan aan bij de ledenraad van Assen en Noord-Drenthe. Als ledenraadslid vertegenwoordig jij onze leden: je weet wat leden en klanten belangrijk vinden en bent actief in één of meer lokale netwerken. En je bent gemakkelijk aanspreekbaar voor leden, klanten en inwoners van jouw leefomgeving.

Meer informatie of solliciteren

Rabo ClubSupport Stemcampagne

Feestelijke afsluiting

Bedankt stemmers! Dankzij jullie delen 476 clubs mee in de winst. Er zijn ruim 6300 stemmen uitgebracht. De finaleavond in De Nieuwe Kolk in Assen was fantastisch, met optredens van regionale jonge talenten van Kunstbende. Maar ook het inspirerende verhaal van Henk-Jan Koershuis over de gezonde weg naar 90 jaar! In de regio is € 245.000 beschikbaar gesteld voor het realiseren van prachtige doelen.

Bekijk hier alle uitslagen

Cheque uitreiking

Coöperatief Dividend

​Met Coöperatief Dividend steunen we vernieuwende initiatieven die bijdragen aan duurzame ontwikkeling in regio Assen en Noord-Drenthe. Onlangs hebben 14 clubs een bijdrage ontvangen. Mede door deze bijdrage kunnen ze hun doelen en ambities realiseren. Heeft jouw club een goed idee? Bijv. het verduurzamen van het clubhuis of een innovatief project met voedsel?

Meer informatie

Doe de check

Hoe gezond is jouw financiële situatie?

Vraag jij jezelf weleens af hoe je er financieel voor staat? Of je financieel gezond bent en kunt voldoen aan al je financiële verplichtingen en behoeften? Nú, maar ook later? Met de Financiële GezondheidsCheck kun je in de Rabo App eenvoudig nagaan hoe financieel gezond jij bent. Na het invullen zie je meteen jouw score en krijg je tips waarmee je een impuls kunt geven aan jouw situatie.

Doe de Financiële GezondheidsCheck

Wat vind jij van de digitale Rabo &Co?

Wat fijn dat je je mening wilt geven over de digitale Rabo &Co. Daar zijn we heel blij mee.

max. 500 tekens