4 min

Wat speelt er in de regio?

In het kort

Walking Football

Partnerschap FC Emmen Noaberschap

Met ingang van het seizoen 2023-2024 prijkt Rabobank op het shirt van FC Emmen OldStars, het Walking Football team. De samenwerking krijgt een maatschappelijke insteek. Onder andere door senioren (blijvend) gezond te laten leven en met elkaar in contact te brengen. We gaan samen met FC Emmen Oldstars de regio in om Walking Football te promoten en naar een volgend niveau te tillen. ‘Iedereen verdient een club’

Uitreiking cheques

Coöperatief Dividend

Onlangs hadden we een feestelijke middag bij de Trans in Emmen waar we weer een aantal clubs blij maakten met een bijdrage uit ons Coöperatief Dividend. Ook deze ronde mooie projecten die onze thema's raken. Heeft jouw club een goed idee? Bijvoorbeeld het verduurzamen van het clubhuis of een innovatief project met voedsel?

Klik hier voor meer informatie

Rabo ClubSupport Stemcampagne

Feestelijke afsluiting

Bedankt stemmers! Dankzij jullie delen 801 clubs mee in de winst. Er zijn ruim 10.700 stemmen uitgebracht. De finaleavond in het ATLAS Theater in Emmen was fantastisch, met regionale jonge talenten van Kunstbende. Maar ook het inspirerende verhaal van Henk-Jan Koershuis over de gezonde weg naar 90 jaar! In de regio is € 400.000 beschikbaar gesteld voor het realiseren van prachtige doelen.

Bekijk hier alle uitslagen

Ledenraadsleden gezocht

Sluit je aan bij onze lokale ledenraad?

Meedoen, jezelf ontwikkelen en écht impact maken in de samenleving. Wil jij samen met ons jouw leefomgeving en de regio sterker en toekomstbestendiger maken? Ben je een energieke samenwerker en een lokale verbinder? Draag je graag bij aan lokale en regionale vraagstukken? En zie je het als een kans om daarbij samen met onze bank op te trekken? Sluit je dan aan bij de ledenraad van Rabobank Het Drentse Land.

Meer informatie of solliciteren?