4 min

Wat speelt er in de regio?

In het kort

Jelmer Algra naar Provinsje Fryslân

Rabobank Leeuwarden – Noordwest Friesland

Mogelijk had je coöperatief directeur Jelmer Algra al gemist bij het voorwoord. En dat klopt want Jelmer is benoemd tot secretaris/algemeen directeur van Provinsje Fryslân. In de afgelopen jaren zette Jelmer zich namens Rabobank in voor de regio en de grote opgaven die er op dit moment zijn. Bij de provincie gaat hij zich wederom inzetten om vanuit verbinding regionale impact te maken. Vooreest wordt de vervanging van Jelmer opgevangen door het directieteam.

Word ledenraadslid!

Vacatures

Meedoen, jezelf ontwikkelen en écht impact maken in de samenleving. Word jij daar blij van? Sluit je dan aan bij de ledenraad van jouw Rabobank en vervul samen met de andere ledenraadsleden een belangrijke, betekenisvolle rol binnen onze coöperatieve bank. Als ledenraadslid ben jij de verbinder tussen de maatschappij en de bank en vertegenwoordig je onze leden.

Belangstelling of wil je meer weten?

Neem dan contact met ons op

770.000 euro voor 1.555 Friese clubs!

Rabo ClubSupport Stemcampagne

Als coöperatieve bank geven we ieder jaar een deel van ons resultaat terug aan verenigingen en stichtingen. Omdat het verenigingsleven belangrijk is in onze lokale leefomgeving versterken wij clubs met kennis, netwerk én geld via Rabo ClubSupport. In Friesland is dit najaar dankzij de stemmen van 24.014 leden maar liefst 770.000 euro verdeeld over de 1.555 clubs die meededen.

Benieuwd naar wat clubs in jouw regio hebben opgehaald?

Klik hier voor de uitslag

Doe de check

Hoe gezond is jouw financiële situatie?

Vraag jij jezelf weleens af hoe je er financieel voor staat? Of je financieel gezond bent en kunt voldoen aan al je financiële verplichtingen en behoeften? Nú, maar ook later? Met de Financiële GezondheidsCheck kun je in de Rabo App eenvoudig nagaan hoe financieel gezond jij bent. Na het invullen zie je meteen jouw score en krijg je tips waarmee je een impuls kunt geven aan jouw situatie.

Doe de Financiële GezondheidsCheck

Wat vind jij van de digitale Rabo &Co?

Wat fijn dat je je mening wilt geven over de digitale Rabo &Co. Daar zijn we heel blij mee.

max. 500 tekens