4 min

Wat speelt er in de regio?

In het kort

Raad van Commissarissen

Rabobank Sneek – Zuidwest Friesland

Met de benoeming van Grietje Captein-Ludema is de raad van commissarissen (rvc) bij Sneek – Zuidwest Friesland weer compleet. Grietje is de opvolger van Nelly de Jong. De rvc houdt toezicht op de directie en bewaakt de belangen van de bank. Jaarlijks legt de rvc hierover verantwoording af aan de ledenraad. Op de foto de voltallige rvc met van links naar rechts Erik van der Ende, Grietje Captein-Ludema en voorzitter Peter Jonker.

Word ledenraadslid!

Vacatures

Meedoen, jezelf ontwikkelen en écht impact maken in de samenleving. Word jij daar blij van? Sluit je dan aan bij de ledenraad van jouw Rabobank en vervul samen met de andere ledenraadsleden een belangrijke, betekenisvolle rol binnen onze coöperatieve bank. Als ledenraadslid ben jij de verbinder tussen de maatschappij en de bank en vertegenwoordig je onze leden.

Belangstelling of wil je meer weten?

Neem dan contact met ons op

770.000 euro voor 1.555 Friese clubs!

Rabo ClubSupport Stemcampagne

Als coöperatieve bank geven we ieder jaar een deel van ons resultaat terug aan verenigingen en stichtingen. Omdat het verenigingsleven belangrijk is in onze lokale leefomgeving versterken wij clubs met kennis, netwerk én geld via Rabo ClubSupport. In Friesland is dit najaar dankzij de stemmen van 24.014 leden maar liefst 770.000 euro verdeeld over de 1.555 clubs die meededen.

Benieuwd naar wat clubs in jouw regio hebben opgehaald?

Klik hier voor de uitslag

Doe de check

Hoe gezond is jouw financiële situatie?

Vraag jij jezelf weleens af hoe je er financieel voor staat? Of je financieel gezond bent en kunt voldoen aan al je financiële verplichtingen en behoeften? Nú, maar ook later? Met de Financiële GezondheidsCheck kun je in de Rabo App eenvoudig nagaan hoe financieel gezond jij bent. Na het invullen zie je meteen jouw score en krijg je tips waarmee je een impuls kunt geven aan jouw situatie.

Doe de Financiële GezondheidsCheck

Wat vind jij van de digitale Rabo &Co?

Wat fijn dat je je mening wilt geven over de digitale Rabo &Co. Daar zijn we heel blij mee.

max. 500 tekens