4 min

Wat speelt er in de regio?

In het kort

Ontdek dan onze ledenraad!

Maak jij het verschil in jouw lokale gemeenschap?

Hoe gaat dat in zijn werk? Je vertegenwoordigt leden van de Rabobank. Je bent gemakkelijk aanspreekbaar voor leden, klanten en inwoners van jouw leefomgeving. Als lid van de ledenraad heb je een aantal formele taken. Als ambassadeur van de bank lever je een bijdrage door continu in verbinding te staan met je achterban en door het inzetten van jouw kennis, netwerk en capaciteiten. Interesse of vragen?

Neem hier contact met ons op

Rabo Coöperatief Stimuleringsfonds

Help jouw project van de grond

Heb je een maatschappelijk project, maar niet genoeg middelen? Het Stimuleringsfonds ondersteunt maatschappelijke, lokale projecten en activiteiten die de leefbaarheid in de regio blijvend verbeteren. Onze ledenraad beoordeelt de projecten. Heeft jouw vereniging, stichting of coöperatie een project in regio Maas en Waal - Oost Betuwe en kun je een eenmalige bijdrage gebruiken? Op onze website vind je de voorwaarden, het aanvraagformulier en de beoordelingsdata.

Klik hier

75 clubs uit Gelderland-Zuid doen mee

Rabo ClubSupport Ondersteuning

Met Rabo ClubSupport Ondersteuning helpen we - samen met onze cultuur- en sportpartners - verenigingen en stichtingen zelfredzaam en toekomstbestendig te worden. Dit jaar zijn er 75 clubs uit Gelderland-Zuid die deelnemen! Door het delen van onze kennis en ons netwerk in de vorm van 1-op-1 begeleiding en masterclasses, helpen we clubs bij het realiseren van hun ambities. Wil je meer weten over hoe wij clubs steunen?

Klik hier

Rentekorting met de Groenhypotheek

Duurzame nieuwbouwprojecten in de regio

Ben jij benieuwd naar de nieuwbouwprojecten in jouw regio? Iris Waalfront Nijmegen komt eraan. De projecten Helden van de Heide in Ede, De Pas in Elst en Buitenoord Wageningen hebben een Groenverklaring waardoor de Rabo Groenhypotheek met een mooie rentekorting mogelijk is. Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn? Neem contact met ons voor een vrijblijvende financiële check.

Kijk op rabobank.nl/nieuwbouw en voor projecten op bpd.nl/woningen