4 min

Wat speelt er in de regio?

In het kort

Kom bij onze ledenraad!

Maak jij het verschil in jouw lokale gemeenschap?

Meedoen, jezelf ontwikkelen en écht impact maken in de samenleving. Word jij daar blij van? Sluit je dan aan bij de ledenraad van Rabobank Arnhem en Omstreken. Samen met onze ledenraadsleden vervul jij een betekenisvolle rol binnen onze coöperatieve bank. Weet jij wat er speelt in jouw omgeving, ben je actief in lokale netwerken en wil je meedenken, meepraten en meebeslissen? Dan ben jij onze kandidaat!

Lees hier meer over het verschil dat jij kan maken en reageer

Rabo Coöperatief Stimuleringsfonds

Help jouw project van de grond

Heb je een maatschappelijk project, maar niet genoeg middelen? Het Stimuleringsfonds ondersteunt maatschappelijke, lokale projecten en activiteiten die de leefbaarheid in de regio blijvend verbeteren. Onze ledenraad beoordeelt de projecten. Heeft jouw vereniging, stichting of coöperatie een project in regio Arnhem en Omstreken en kun je een eenmalige bijdrage gebruiken? Op onze website vind je de voorwaarden, het aanvraagformulier en de beoordelingsdata.

Klik hier

75 clubs uit Gelderland-Zuid doen mee

Rabo ClubSupport Ondersteuning

Met Rabo ClubSupport Ondersteuning helpen we - samen met onze cultuur- en sportpartners - verenigingen en stichtingen zelfredzaam en toekomstbestendig te worden. Dit jaar zijn er 75 clubs uit Gelderland-Zuid die deelnemen! Door het delen van onze kennis en ons netwerk in de vorm van 1-op-1 begeleiding en masterclasses, helpen we clubs bij het realiseren van hun ambities. Wil je meer weten over hoe wij clubs steunen?

Bekijk onze website voor meer informatie

Doe de check

Hoe gezond is jouw financiële situatie?

Vraag jij jezelf weleens af hoe je er financieel voor staat? Of je financieel gezond bent en kunt voldoen aan al je financiële verplichtingen en behoeften? Nú, maar ook later? Met de Financiële GezondheidsCheck kun je in de Rabo App eenvoudig nagaan hoe financieel gezond jij bent. Na het invullen zie je meteen jouw score en krijg je tips waarmee je een impuls kunt geven aan jouw situatie.

Doe de Financiële GezondheidsCheck

Wat vind jij van de digitale Rabo &Co?

Wat fijn dat je je mening wilt geven over de digitale Rabo &Co. Daar zijn we heel blij mee.

max. 500 tekens