3 min

Speciaal voor jou

Ledenaanbiedingen

Ontdek de prehistorie van Drenthe

Extra voordelig naar het Hunebedcentrum

Waan jezelf in de prehistorie en maak tijdens een bezoek aan het Hunebedcentrum in Borger een reis door 150.000 jaar geschiedenis. Op steenworp afstand van het grootste hunebed van Nederland liggen de verhalen voor het oprapen. Met een bezoek aan het interactieve museum, het Oertijdpark en aan De Hondsrug UNESCO Geopark expeditiepoort geniet je volop.

Rabobankleden krijgen op vertoon van de barcode € 2,50 korting p.p. op een volwassen entreebewijs. Geldig t/m 9 februari 2024. Niet geldig i.c.m. de museumkaart of andere acties.

Bekijk de openingstijden en meer informatie

SeniorWeb helpt

Zelf digitaal je bankzaken regelen

SeniorWeb is een landelijke vereniging met 150.000 leden, 470 leslocaties en 2.800 vrijwilligers. Ze maken de digitale wereld begrijpelijk met tips, stap-voor-stap uitleg, computerhulp en cursussen. Rabobank-leden die nu lid worden van SeniorWeb betalen de rest van 2023 geen lidmaatschapskosten en voor 2024 slechts 33 euro (dat is 5 euro ledenkorting). Ook krijg je het boek ‘Veilig en vertrouwd online’ en een pasbeschermer cadeau. Dit aanbod is geldig tot 31 december 2023.

Vul het formulier in op seniorweb.nl/rabobank of bel 030-2769965.

KNHB collectie met korting

Wedstrijdoutfits, boeken en tassen

De Koninklijke Nederlandse Hockey Bond wil samen met verenigingen en partners zoals Rabobank de hockeysport nog beter, leuker en mooier maken. Een uitgebreide collectie van KNHB hockeyspullen is te vinden bij HockeyDirect. Niet alleen wedstrijdoutfits voor kinderen en volwassenen maar ook boeken, tassen en scheidsrechter items. Met de kortingscode RABOBANK10 krijgen Rabobank leden 10% korting op de KNHB merchandise die beschikbaar is in de Oranje Fanshop. Deze aanbieding is geldig tot en met 31 december 2023 en kan niet in combinatie met andere acties gebruikt worden.

Ga naar de Oranje Fanshop