4 min

Wat speelt er in de regio?

In het kort

Doe de 50Plus WoonTest

Hoe wil jij later wonen?

Een toekomstbestendige woonsituatie? Er zijn verschillende mogelijkheden die voor jou interessant kunnen zijn. Wil je bijvoorbeeld kleiner wonen, gelijkvloers wonen of lijkt het je interessant om samen te bouwen? Met onze 50Plus WoonTest krijg je inzicht in jouw huidige woon- en leefsituatie en welke wensen en oplossingen er zijn om een passende woning voor de toekomst te realiseren.

Start de 50Plus WoonTest

Rabo ClubSupport Stemcampagne

Feestelijke afsluiting

Bedankt stemmers! Dankzij jullie delen 613 clubs mee in de winst. Er zijn ruim 6700 stemmen uitgebracht. De finaleavond in De Klinker in Winschoten was fantastisch, met een optreden van SUUS, in 2022 winnares van de Talent Award van Theater Het Kielzog Hoogezand. Maar ook het inspirerende verhaal van Henk-Jan Koershuis over de gezonde weg naar 90 jaar! In de regio is € 190.000 beschikbaar gesteld voor het realiseren van prachtige doelen.

Bekijk hier alle uitslagen

Cheque uitreiking

Coöperatief Dividend

​Met Coöperatief Dividend steunen we vernieuwende initiatieven die bijdragen aan duurzame ontwikkeling in regio Groninger Land. Onlangs hebben 21 clubs een bijdrage ontvangen. Mede door deze bijdrage kunnen ze hun doelen
en ambities realiseren. Heeft jouw club een goed idee? Bijv. het verduurzamen van het clubhuis of een innovatiefproject met voedsel?

Meer informatie

Doe de check

Hoe gezond is jouw financiële situatie?

Vraag jij jezelf weleens af hoe je er financieel voor staat? Of je financieel gezond bent en kunt voldoen aan al je financiële verplichtingen en behoeften? Nú, maar ook later? Met de Financiële GezondheidsCheck kun je in de Rabo App eenvoudig nagaan hoe financieel gezond jij bent. Na het invullen zie je meteen jouw score en krijg je tips waarmee je een impuls kunt geven aan jouw situatie.

Doe de Financiële GezondheidsCheck

Wat vind jij van de digitale Rabo &Co?

Wat fijn dat je je mening wilt geven over de digitale Rabo &Co. Daar zijn we heel blij mee.

max. 500 tekens