4 min

Wat speelt er in de regio?

In het kort

Ledenraadsleden gezocht

Sluit je aan bij onze ledenraad?

Meedoen, jezelf ontwikkelen en écht impact maken in de samenleving. Wil jij samen met ons jouw leefomgeving en de regio sterker en toekomstbestendiger maken? Ben je een energieke samenwerker en een lokale verbinder? Draag je graag bij aan lokale en regionale vraagstukken? En zie je het als een kans om daarbij samen met onze bank op te trekken? Sluit je dan aan bij de ledenraad van Rabobank Noordenveld West Groningen.

Meer informatie of solliciteren

Rabo ClubSupport Stemcampagne

Feestelijke afsluiting

Bedankt stemmers! Dankzij jullie delen 342 clubs mee in de winst. Er zijn ruim 4100 stemmen uitgebracht. De finaleavond in Martiniplaza in Groningen was fantastisch, met een optreden van Josua Davis met zijn achtergrondzangeres Jade van Kunstbende. Maar ook het inspirerende verhaal van Henk-Jan Koershuis over de gezonde weg naar 90 jaar! In de regio is € 190.000 beschikbaar gesteld voor het realiseren van prachtige doelen.

Bekijk hier alle uitslagen

Doe de check

Hoe gezond is jouw financiële situatie

Vraag jij jezelf weleens af hoe je er financieel voor staat? Of je financieel gezond bent en kunt voldoen aan al je financiële verplichtingen en behoeften? Nú, maar ook later? Met de Financiële GezondheidsCheck kun je in de Rabo App eenvoudig nagaan hoe financieel gezond jij bent. Na het invullen zie je meteen jouw score en krijg je tips waarmee je een impuls kunt geven aan jouw situatie.

Doe de check

Uitreiking cheques

Coöperatief Dividend

Met Coöperatief Dividend steunen we vernieuwende initiatieven die bijdragen aan duurzame ontwikkeling in regio Noordenveld West Groningen. Onlangs hebben 12 clubs een bijdrage ontvangen. Mede door deze bijdrage kunnen ze hun doelen en ambities realiseren. Heeft jouw club een goed idee? Bijv. het verduurzamen van het clubhuis of een innovatief project met voedsel?

Klik hier voor meer informatie

Wat vind jij van de digitale Rabo &Co?

Wat fijn dat je je mening wilt geven over de digitale Rabo &Co. Daar zijn we heel blij mee.

max. 500 tekens