4 min

Speciaal voor jou

Ledenaanbiedingen

SeniorWeb helpt

Zelf digitaal je bankzaken regelen

SeniorWeb is een landelijke vereniging met 150.000 leden, 470 leslocaties en 2.800 vrijwilligers. Ze maken de digitale wereld begrijpelijk met tips, stap-voor-stap uitleg, computerhulp en cursussen. Rabobank-leden die nu lid worden van SeniorWeb betalen de rest van 2023 geen lidmaatschapskosten en voor 2024 slechts 33 euro (dat is 5 euro ledenkorting). Ook krijg je het boek ‘Veilig en vertrouwd online’ en een pasbeschermer cadeau. Dit aanbod is geldig tot 31 december 2023.

Vul het formulier in op seniorweb.nl/rabobank of bel 030-2769965.

De man van La Mancha

Korting op musical met Huub van der Lubbe

Het leven zien zoals het zou kúnnen zijn. Daar draait het om in de muzikale voorstelling De man van La Mancha met Huub van der Lubbe. Een terdoodveroordeelde voert een bijzondere verdediging: hij brengt het verhaal van Don Quichot tot leven. De man van La Mancha zie je van wo 20 t/m za 23 mrt 2024 om 19.45 uur en za 23 en zo 24 mrt 2024 om 14.30 uur in Amare Den Haag.

Vul bij het afrekenen op de website van Amare de actiecode RABOCO in en je krijgt per kaartje €7,50 korting (let op: dit geldt niet voor de Jongerenprijs). De actie geldt tot 1 januari 2024 en er zijn 200 kortingskaarten beschikbaar.

Ga naar de website van Amare om te bestellen

Korting op stekkerklare zonnepanelen

Ontdek de voordelen van zelf thuis energie opwekken

Met de stekkerklare zonnepanelenset van RABLE wek je thuis op je (platte) dak of tuin gemakkelijk energie op. Je installeert de twee zonnepanelen binnen 20 minuten eenvoudig zelf. In totaal leveren de zonnepanelen 600 wattpiek aan vermogen en zo kunnen ze voorzien in tot wel 30% van je elektriciteitsverbruik (let op: dit is een gemiddelde, elk huishouden verschilt). Begin vandaag nog met het besparen op je energierekening en het verminderen van je ecologische voetafdruk. Leden van Rabobank schaffen de zonnepanelen tijdelijk aan met 10% korting voor 800 euro (ex. btw, de btw op zonnepanelen is 0%).

Ga naar de website van RABLE en gebruik de kortingscode RABOCOZON. De ledenkorting is geldig tot 31 december.

Bekijk de website van RABLE

KNHB collectie met korting

Wedstrijdoutfits, boeken en tassen

De Koninklijke Nederlandse Hockey Bond wil samen met verenigingen en partners zoals Rabobank de hockeysport nog beter, leuker en mooier maken. Een uitgebreide collectie van KNHB hockeyspullen is te vinden bij HockeyDirect. Niet alleen wedstrijdoutfits voor kinderen en volwassenen maar ook boeken, tassen en scheidsrechter items. Met de kortingscode RABOBANK10 krijgen Rabobank leden 10% korting op de KNHB merchandise die beschikbaar is in de Oranje Fanshop. Deze aanbieding is geldig tot en met 31 december 2023 en kan niet in combinatie met andere acties gebruikt worden.

Ga naar de Oranje Fanshop

Wat vind jij van de digitale Rabo &Co?

Wat fijn dat je je mening wilt geven over de digitale Rabo &Co. Daar zijn we heel blij mee.

max. 500 tekens