4 min

Wat speelt er in de regio?

In het kort

Registreer je voorkeur

Rabo &Co nu ook digitaal beschikbaar

Omdat je lid bent van Rabobank krijg je drie keer per jaar het magazine Rabo &Co. We hebben zowel een digitale als een papieren versie. Wil jij de digitale Rabo &Co ontvangen? Dat kan. Via Rabo Internetbankieren en de Rabo App kun je dit makkelijk registreren. Bankier je niet online? Dan kun je bellen met 088-7226600. Als je Rabo &Co per post wilt blijven ont­vangen, hoef je niets te doen.

Meer informatie

Nieuw Skills Park HSK Trias

Mountainbiken en vrienden maken

Hoe neem je een goede bocht met je mountainbike? Op hun nieuwe Skills Park op De Uithof trainen leden van de Haagse Wielervereniging HSK Trias hun vaardigheden. Beginners oefenen op het vier kilometer lange asfaltparcours hun bochten en klimwerk, gevorderden hun snelheid. Het Rabo Impactfonds droeg €10.000 bij aan de realisatie van het park. Ook in aanmerking komen voor een donatie?

Klik hier

Startup test verticale windturbine

Donatie vanuit het Rabo Impactfonds

Meer halen uit windenergie. Dat is de drijvende kracht achter de Haagse startup Wattrogen. Ze zijn hard op weg om de eerste rendabele verticale windturbine op de markt te brengen. Deze bijdrage aan de energietransitie ondersteunen we natuurlijk van harte. Ze ontvingen vanuit het Rabo Impactfonds een donatie van €25.000. Meer weten over het Rabo Impactfonds? Of wil je een aanvraag indienen?

Klik hier

Geslaagd geldevenement in Den Haag

Mbo’ers zijn de toekomst

Kunstmuseum Den Haag organiseerde begin september het ‘Wijs met Geld’-evenement. Meer dan 100 mbo’ers ontdekt­en hier mogelijke stagekansen. Als trotse partner van het Kunstmuseum was Rabobank natuurlijk ook aanwezig. Zo hielden Harry Wientjens en Bas Homan een inspirerende toespraak en vertelden oudstagiaires over hun stage-ervaring bij het Kunstmuseum. Al met al een geslaagde middag voor alle partijen. Meer lezen over de samenwerking?

Klik hier

Wat vind jij van de digitale Rabo &Co?

Wat fijn dat je je mening wilt geven over de digitale Rabo &Co. Daar zijn we heel blij mee.

max. 500 tekens