4 min

Wat speelt er in de regio?

In het kort

Sluit jij je ook aan?

Vacatures ledenraadsleden

Meedoen, jezelf ontwikkelen en écht impact maken in de lokale samenleving. Word jij daar blij van? Sluit je dan aan bij de ledenraad van Rabobank Westland. Samen met de andere ledenraadsleden vervul jij een belangrijke, betekenisvolle rol binnen onze coöperatieve bank. Wij hebben momenteel vacatures voor leden die affiniteit hebben met één van de volgende thema’s: Energietransitie, Duurzaam Wonen of Banking4Food.

Interesse? Klik hier voor meer informatie

Nieuw wiekenkruis voor de molen

Donatie Rabo Impactfonds

Nog even wachten en dan draait hij weer: de Wateringse molen. Vanwege mankementen aan de wieken kreeg dit
bijzondere stukje historie eind 2022 een draaiverbod. De Stichting Vrienden van de Wateringse Molen zamelde geld in om het wiekenkruis van de molen te kunnen vervangen. Het Rabo Impactfonds steunt hun initiatief met een bijdrage van €10.000. Ook een aanvraag doen bij het Rabo Impactfonds?

Klik hier

Registreer je voorkeur

Rabo &Co nu ook digitaal beschikbaar

Omdat je lid bent van Rabobank krijg je drie keer per jaar het magazine Rabo &Co. We hebben zowel een digitale als een papieren versie. Wil jij de digitale Rabo &Co ontvangen? Dat kan. Via Rabo Internetbankieren en de Rabo App kun je dit makkelijk registreren. Bankier je niet online? Dan kun je bellen met 088-7226600. Als je Rabo &Co per post wilt blijven ont­vangen, hoef je niets te doen.

Meer informatie

Duurzaam bankje

Donatie Rabo Impactfonds

Klimmen, klauteren, uitrusten, kletsen. Leerlingen van basisschool De Groene Oase verwelkomen op hun schoolplein een nieuw, duurzaam bankje. Vanuit het Rabo Impactfonds ontving de school hiervoor een bijdrage van €5.000. Op het bankje komt een speciaal logo, als symbool voor de groene en milieuvriendelijke ambities van de school.

Dien jouw aanvraag in voor het Rabo Impactfonds

Wat vind jij van de digitale Rabo &Co?

Wat fijn dat je je mening wilt geven over de digitale Rabo &Co. Daar zijn we heel blij mee.

max. 500 tekens