4 min

Wat speelt er in de regio?

In het kort

Dit is de impact in onze regio

Rabobank steunt de Bollenstreek

Ook dit jaar was Rabo ClubSupport een daverend succes. Rabobank kon maar liefst €125.000 verdelen over 254 verenigingen in de Bollenstreek. Daarnaast doneerde het Rabo Impactfonds nog €20.750 aan maatschappelijke initiatieven in onze regio: ledverlichting voor Stichting Theater Teylingen en speeltuinvereniging Blijdorp, voedselbos Vereniging de Oude Beek én de elektrische bus voor Stichting Het Raamwerk.

Meer informatie

Sluit je aan bij de ledenraad!

Vacatures in de Bollenstreek

Echt impact maken in de lokale samenleving. Word jij daar blij van? Sluit je dan aan bij de ledenraad van Rabobank Bollenstreek. Samen met de anderen vervul jij een belangrijke, betekenisvolle rol binnen onze coöperatieve bank. Wij hebben vacatures voor leden die affiniteit hebben met één van de volgende thema’s: Duurzaam Ondernemen, Financieel Gezond Leven, Energietransitie, Duurzaam Wonen of Banking4Food.

Interesse? Klik hier voor meer informatie

Registreer je voorkeur

Rabo &Co nu ook digitaal beschikbaar

Omdat je lid bent van Rabobank krijg je drie keer per jaar het magazine Rabo &Co. We hebben zowel een digitale als een papieren versie. Wil jij de digitale Rabo &Co ontvangen? Dat kan. Via Rabo Internetbankieren en de Rabo App kun je dit makkelijk registreren. Bankier je niet online? Dan kun je bellen met 088-7226600. Als je Rabo &Co per post wilt blijven ont­vangen, hoef je niets te doen.

Meer informatie

Rabobank Lisse is verhuisd!

Nieuw adres: Blokhuis 48

Tijdens de opening van ons nieuwe pand aan Blokhuis 48 reikte directeur Ferry Huurman vier cheques van €825 uit. Stichting Bloemencorso, de Historische Kring Voorhout, Stichting Dahlia Mozaïken en Omroep Bollenstreek namen ze in ontvangst. Met deze actie vieren we het 825-jarig bestaan van Lisse én laten we het belang van lokale initiatieven zien. Openingstijden van onze nieuwe vestiging in Lisse: dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en maandag van 13.00 tot 17.00 uur.