4 min

Wat speelt er in de regio?

In het kort

Verlenging partnerschap

Delft Verbindt

Ook de komende drie jaar is Rabobank partner van Delft Verbindt. Directeur Wim Nobel van Rabobank en voorzitter Dingeman Leijdens van Delft Verbindt tekenden 9 oktober voor het verlengde partnerschap. Ze deden dat tijdens het populaire event De Kracht van Delft Verbindt, onder toeziend oog van ruim 350 ondernemers. Meer weten over Delft Verbindt?

Klik hier

Donatie voor voedselinnovatie

Cash voor de kassen

Paprika’s, tomaten en komkommers. Veel van ons voedsel komt uit kassen. Maar door een gebrek aan ervaren telers staat de sector voor een uitdaging. De startup Plense Technologies uit Delft vond een oplossing: sensoren waarmee planten zélf de kassen helpen besturen. Het Rabo Impactfonds steunt dit innovatieve jonge bedrijf en doneerde €25.000. Ook in aanmerking komen voor een donatie?

Klik hier

Registreer je voorkeur

Rabo &Co nu ook digitaal beschikbaar

Omdat je lid bent van Rabobank krijg je drie keer per jaar het magazine Rabo &Co. We hebben zowel een digitale als een papieren versie. Wil jij de digitale Rabo &Co ontvangen? Dat kan. Via Rabo Internetbankieren en de Rabo App kun je dit makkelijk registreren. Bankier je niet online? Dan kun je bellen met 088-7226600. Als je Rabo &Co per post wilt blijven ont­vangen, hoef je niets te doen.

Meer informatie

Uitreiking Ondernemers- en Belofteprijs

Ondernemerschap in de regio

De jury is in beraad en Pijnacker-Nootdorp zit in spanning. Wie mag de Ondernemers- en Belofteprijs in ontvangst nemen? Rabobank ondersteunde ook dit jaar de organisatie, omdat het initiatief bijdraagt aan ondernemerschap in de regio. Directeur Wim Nobel nam deel aan de jury. Op 13 november vond de uitreiking plaats tijdens een feestelijk evenement. De winnaar was nog niet bekend toen de Rabo &Co werd gemaakt.

Klik hier voor de uitslag

Wat vind jij van de digitale Rabo &Co?

Wat fijn dat je je mening wilt geven over de digitale Rabo &Co. Daar zijn we heel blij mee.

max. 500 tekens