4 min

Wat speelt er in de regio?

In het kort

Unieke miniatuurspaarpot

Rabobank en 450 jaar Leidens Ontzet

Geniet jij nog steeds na van Leidens Ontzet afgelopen 3 oktober? Maak er dan volgend jaar opnieuw een onvergetelijk feest van. Sparen voor de jubileumeditie wordt nog leuker met de Spaarrrpot, een unieke miniatuurspaarpot van De Waag. De 3 October Vereeniging bedacht de spaarpot speciaal voor 450 jaar Leidens Ontzet. Van elk verkocht huisje gaat tenminste €4 naar het inclusiever maken van 3 October. Je schaft de Spaarrrpot aan bij het 3 October Servicepunt.

De Krom verduurzaamt

Donatie Rabo Impactfonds

De Katwijkse Lawn Tennisvereniging (KLTV) timmert flink aan de weg. De tennis- en padelclub groeit in ledenaantal én wordt steeds duurzamer. Op het clubgebouw van tennispark De Krom werden onlangs veertig zonnepanelen geplaatst, de club gebruikt ledlampen en heeft een waterreservoir. Binnenkort kan KLTV het regenwater dat ze opvangt ook gebruiken om haar tennis- en padelvelden te besproeien. Vanuit het Rabo Impactfonds steunden we de verduurzaming met een donatie van €10.000.

Registreer je voorkeur

Rabo &Co nu ook digitaal beschikbaar

Omdat je lid bent van Rabobank krijg je drie keer per jaar het magazine Rabo &Co. We hebben zowel een digitale als een papieren versie. Wil jij de digitale Rabo &Co ontvangen? Dat kan. Via Rabo Internetbankieren en de Rabo App kun je dit makkelijk registreren. Bankier je niet online? Dan kun je bellen met 088-7226600. Als je Rabo &Co per post wilt blijven ont­vangen, hoef je niets te doen.

Meer informatie

Voor en door bewoners

Lokaal Energie Opwekken Oegstgeest

Bewoners toegang geven tot lokale duurzame energie. Oók degenen die geen zonnepanelen op hun dak kunnen leggen, bijvoorbeeld omdat ze in een appartement wonen. Dat is het doel van Lokaal Energie Opwekken Oegstgeest (LEOO). LEOO tekende een intentieverklaring met Dorpscentrum Oegstgeest voor het samen ontwikkelen van een zonnepanelenveld op het dak van het Dorpscentrum. Nabije bewoners kunnen in zonnepanelen investeren en zo duurzame energie gebruiken. Met een Ontwikkelbijdrage van €2.500 steunde Rabobank LEOO.

Wat vind jij van de digitale Rabo &Co?

Wat fijn dat je je mening wilt geven over de digitale Rabo &Co. Daar zijn we heel blij mee.

max. 500 tekens