4 min

Wat speelt er in de regio?

In het kort

Rabo Impactfonds!

Maatschappelijke of innovatieve projecten?

Met een maatschappelijk of innovatief initiatief een bijdrage leveren in de regio? Rabobank denkt graag mee om te kijken hoe we samen meer impact maken. Met het Rabo Impactfonds zetten we onze kennis en verbindingskracht in en geven we een deel van onze winst terug aan de samenleving. Verenigingen, stichtingen of organisaties die een maatschappelijk of innovatief project initiëren, kunnen een aanvraag doen.

Meer informatie

Sluit jij je ook aan?

Vacatures ledenraadsleden

Meedoen, jezelf ontwikkelen en écht impact maken in de lokale samenleving. Word jij daar blij van? Sluit je dan aan bij de ledenraad van Rabobank Groene Hart Noord. Samen met de andere ledenraadsleden vervul jij een belangrijke, betekenisvolle rol binnen onze coöperatieve bank. Wij hebben momenteel vacatures voor leden die affiniteit hebben met één van de volgende thema’s: Energietransitie, Duurzaam Wonen of Banking4Food.

Interesse? Klik hier

Registreer je voorkeur

Rabo &Co nu ook digitaal beschikbaar

Omdat je lid bent van Rabobank krijg je drie keer per jaar het magazine Rabo &Co. We hebben zowel een digitale als een papieren versie. Wil jij de digitale Rabo &Co ontvangen? Dat kan. Via Rabo Internetbankieren en de Rabo App kun je dit makkelijk registreren. Bankier je niet online? Dan kun je bellen met 088-7226600. Als je Rabo &Co per post wilt blijven ont­vangen, hoef je niets te doen.

Meer informatie

Die maken we sámen

Een toekomstbestendige maatschappij

Een betere wereld begint bij jezelf. Een duurzame leefstijl, meegaan met maatschappelijke veranderingen en een kleine footprint: het is soms een flinke uitdaging. De Bibliotheek Rijn en Venen biedt je de helpende hand. Met kledingruil, inspirerende workshops en het Informatiepunt Digitale Overheid (IDO). Met de Living Library nodigen ze je bovendien uit voor boeiende gesprekken over vooroordelen, de voedseltransitie, het klimaat en nog veel meer.

Meer weten? Klik hier

Wat vind jij van de digitale Rabo &Co?

Wat fijn dat je je mening wilt geven over de digitale Rabo &Co. Daar zijn we heel blij mee.

max. 500 tekens