4 min

Wat speelt er in de regio?

In het kort

Word jij ledenraadslid?

Rabobank Schiphol zoekt jou!

Echt impact maken in de samenleving. Jezelf ontwikkelen. Je netwerk uitbreiden. Spreekt jou dit aan? Sluit je dan aan bij de ledenraad van Rabobank Regio Schiphol. Als ledenraadslid vervul je namelijk een betekenisvolle rol binnen onze coöperatieve bank op maatschappelijke transities, zoals klimaat en energie, voedsel en de transitie naar een meer inclusieve samenleving. Doe en denk je ook mee?

Stuur ons een mail

Herken en voorkom fraude

Frauderen, zo werkt het!

We doen steeds meer bankzaken online. Dat maakt het leven makkelijker maar brengt ook risico’s met zich mee, zoals online criminaliteit en fraude. Het is belangrijk om fraude op tijd te herkennen en zo te voorkomen. Rabobank biedt samen met partners allerlei hulpmiddelen en informatie om veilig te bankieren zoals lessen over aankoopfraude, bankhelpdeskfraude, phishing en nog veel meer.

Klik hier voor meer informatie

Registreer je voorkeur

Rabo &Co nu ook digitaal beschikbaar

Omdat je lid bent van Rabobank krijg je drie keer per jaar het magazine Rabo &Co. We hebben zowel een digitale als een papieren versie. Wil jij de digitale Rabo &Co ontvangen? Dat kan. Via Rabo Internetbankieren en de Rabo App kun je dit makkelijk registreren. Bankier je niet online? Dan kun je bellen met 088-7226600. Als je Rabo &Co per post wilt blijven ont­vangen, hoef je niets te doen.

Meer informatie

Zesde editie met Femke Halsema

Programmareeks Brede Welvaart met Pakhuis de Zwijger

In de programmareeks ‘Brede Welvaart’ praten we met bedrijven, overheid, kennisinstellingen, maatschappelijke
organisaties en bewoners uit de MRA over hoe de grote transitieopgaven in de metropoolregio aan te pakken. In de zesde editie deelde Burgemeester Halsema haar idee van een ‘Nieuw Amsterdams Verbond’, een vorm van samenwerking tussen bedrijfsleven en overheid op basis van gelijkwaardigheid.

Meer weten? Klik hier

Wat vind jij van de digitale Rabo &Co?

Wat fijn dat je je mening wilt geven over de digitale Rabo &Co. Daar zijn we heel blij mee.

max. 500 tekens