4 min

Speciaal voor jou

Ledenaanbiedingen

SeniorWeb helpt

Zelf digitaal je bankzaken regelen

SeniorWeb is een landelijke vereniging met 150.000 leden, 470 leslocaties en 2.800 vrijwilligers. Ze maken de digitale wereld begrijpelijk met tips, stap-voor-stap uitleg, computerhulp en cursussen. Rabobank-leden die nu lid worden van SeniorWeb betalen de rest van 2023 geen lidmaatschapskosten en voor 2024 slechts 33 euro (dat is 5 euro ledenkorting). Ook krijg je het boek ‘Veilig en vertrouwd online’ en een pasbeschermer cadeau. Dit aanbod is geldig tot 31 december 2023.

Vul het formulier in op seniorweb.nl/rabobank of bel 030-2769965.

Feestelijke en groene maand

GroenRijk verwelkomt derde generatie

Bij GroenRijk Den Bosch staat de derde generatie van familie Stolzenbach aan het roer. Een mooi moment in de toch al feestelijke maand december, die veel leuke acties kent. In het uitgebreide tuincentrum staan experts voor je klaar die je helpen om je huis, tuin en kantoor te vergroenen. Ook is er een kerstshow. Deze is 7 dagen per week te bewonderen.

Online krijg je 20% korting op één kerstartikel met code RABOKERST20. In de winkel krijg je diezelfde korting op vertoon van je Rabopas.

Ga naar de website van GroenRijk Den Bosch

Biënnale Brabant 2023

Van 17 tot en met 26 november in de Koepelhal in Tilburg

De zesde editie van de Biënnale Brabant is een belevingsexpositie waar kunst en culinair genieten samenkomen. Van Loon Galleries tovert de Tilburgse Koepelhal (Burg. Brokxlaan 2) om tot een ware kunsthal. Meer dan veertig (inter)nationale kunstenaars laten hun mooiste werken zien in verschillende kunstvormen en –stijlen.

Rabobank-leden krijgen 50% korting op entreekaarten. Bestel ze met de code RABOBB23

Bestel direct je entreekaarten

KNHB collectie met korting

Wedstrijdoutfits, boeken en tassen

De Koninklijke Nederlandse Hockey Bond wil samen met verenigingen en partners zoals Rabobank de hockeysport nog beter, leuker en mooier maken. Een uitgebreide collectie van KNHB hockeyspullen is te vinden bij HockeyDirect. Niet alleen wedstrijdoutfits voor kinderen en volwassenen maar ook boeken, tassen en scheidsrechter items. Met de kortingscode RABOBANK10 krijgen Rabobank leden 10% korting op de KNHB merchandise die beschikbaar is in de Oranje Fanshop. Deze aanbieding is geldig tot en met 31 december 2023 en kan niet in combinatie met andere acties gebruikt worden.

Ga naar de Oranje Fanshop