4 min

Wat speelt er in de regio?

In het kort

Rabo ClubSupport stemcampagne

Bekijk de uitslag

In september stemden onze leden massaal op de clubs en verenigingen die zich aangemeld hadden voor de Rabo ClubSupport stemcampagne. Dankzij alle stemmen konden we in oktober meer dan 30.000 verenigingen, clubs en stichtingen blij maken met een bijdrage. Benieuwd naar de winnende clubs in jouw regio?

Klik hier

Laat je project groeien met onze hulp

Samen impact maken

Ben jij betrokken bij of ken je vernieuwende initiatieven die de regio blijvend versterken? Laat het project dan groeien met de hulp van Rabobank. We dragen graag een steentje bij door de inzet van onze kennis, ons netwerk of mogelijk een financiële bijdrage. Zo maken we samen impact.

Klik hier voor meer informatie

Open voor iedereen

De actieve huiskamer bij HC Den Bosch

De wekelijkse huiskamer voor ouderen bij Hockey Club Den Bosch is iedere maandag open van 10.00 tot 14.00 uur. Samen een kop koffie drinken, samen bewegen en samen lunchen, onder professionele en gezellige begeleiding. Ook als het slecht weer is, kun je er binnen terecht. De kosten zijn door de samenwerking van Farent, ’S-PORT, HC Den Bosch en de coöperatieve Rabobank laag.

Klik hier voor aanmelden en meer informatie

Samen voor digitale zelfredzaamheid

SeniorWeb en Rabobank

Om mee te kunnen blijven doen in de moderne maatschappij zijn digitale vaardigheden onmisbaar. SeniorWeb helpt samen met Rabobank mensen op weg om de stap naar de digitale wereld te zetten. In de afgelopen jaren hebben zij al duizenden mensen geholpen en wegwijs gemaakt. Wil je vaardiger worden met je tablet, smartphone en computer?

Klik hier