4 min

Wat speelt er in de regio?

In het kort

Rabo ClubSupport stemcampagne

Bekijk de uitslag

In september stemden onze leden massaal op de clubs en verenigingen die zich aangemeld hadden voor de Rabo ClubSupport stemcampagne. Dankzij alle stemmen konden we in oktober meer dan 30.000 verenigingen, clubs en stichtingen blij maken met een bijdrage. Benieuwd naar de winnende clubs in jouw regio?

Klik hier

Laat je project groeien met onze hulp

Samen impact maken

Ben jij betrokken bij of ken je vernieuwende initiatieven die de regio blijvend versterken? Laat het project dan groeien met de hulp van Rabobank. We dragen graag een steentje bij door de inzet van onze kennis, ons netwerk of mogelijk een financiƫle bijdrage. Zo maken we samen impact.

Klik hier voor meer informatie

Aftredende ledenraadsleden

Afscheid hoort erbij

Na twee zittingsperiodes van vier jaar treden Bart Pols en Marja van den Bijgaart af. Beiden hebben een actieve rol gehad binnen de ledenraad. Zo heeft Bart zich vanuit zijn expertise ingezet voor initiatieven die gericht zijn op het stimuleren van groei door innovatie en verduurzaming van ondernemingen. Marja heeft een zeer actieve rol gehad om mooie projecten vanuit het Rabobank Stimuleringsfonds mogelijk te maken. Daarnaast zette zij haar kennis en ervaring in voor het agrarisch panel. Bedankt voor jullie betrokkenheid en inzet!

Samen voor digitale zelfredzaamheid

SeniorWeb en Rabobank

Om mee te kunnen blijven doen in de moderne maatschappij zijn digitale vaardigheden onmisbaar. SeniorWeb helpt samen met Rabobank mensen op weg om de stap naar de digitale wereld te zetten. In de afgelopen jaren hebben zij al duizenden mensen geholpen en wegwijs gemaakt. Wil je vaardiger worden met je tablet, smartphone en computer?

Klik hier