4 min

Wat speelt er in de regio?

In het kort

Rabo ClubSupport stemcampagne

Bekijk de uitslag

In september stemden onze leden massaal op de clubs en verenigingen die zich aangemeld hadden voor de Rabo ClubSupport stemcampagne. Dankzij alle stemmen konden we in oktober meer dan 30.000 verenigingen, clubs en stichtingen blij maken met een bijdrage. Benieuwd naar de winnende clubs in jouw regio?

Klik hier

Laat je project groeien met onze hulp

Samen impact maken

Ben jij betrokken bij of ken je vernieuwende initiatieven die de regio blijvend versterken? Laat het project dan groeien met de hulp van Rabobank. We dragen graag een steentje bij door de inzet van onze kennis, ons netwerk of mogelijk een financiële bijdrage. Zo maken we samen impact.

Klik hier voor meer informatie

Verlenging maatschappelijk partnership

Rabobank en Willem II

Rabobank en Willem II verlengen de samenwerking. Willem II Betrokken, de maatschappelijke stichting van Willem II, kan daarmee ook de komende drie jaar rekenen op de steun van de coöperatieve Rabobank. We blijven als bank nauw betrokken bij projecten als de Rabo Willem II Foodtour. Samen stimuleren we ontmoetingen in de maatschappelijke ruimte van het stadion en gaan we samenwerken op het gebied van participatie en talentontwikkeling.

Meer informatie

Samen voor digitale zelfredzaamheid

SeniorWeb en Rabobank

Om mee te kunnen blijven doen in de moderne maatschappij zijn digitale vaardigheden onmisbaar. SeniorWeb helpt samen met Rabobank mensen op weg om de stap naar de digitale wereld te zetten. In de afgelopen jaren hebben zij al duizenden mensen geholpen en wegwijs gemaakt. Wil je vaardiger worden met je tablet, smartphone en computer?

Klik hier

Wat vind jij van de digitale Rabo &Co?

Wat fijn dat je je mening wilt geven over de digitale Rabo &Co. Daar zijn we heel blij mee.

max. 500 tekens