4 min

Speciaal voor jou

Ledenaanbiedingen

Invloed van digitalisering

Onmisbaar boek om huidige tijd te begrijpen

Roland van der Vorst, hoofd Innovatie bij Rabobank, onderzoekt de diepgaande invloed van digitalisering op het dagelijks leven. Technologie ontwikkelt zich razendsnel, wat angst voor het onbekende, controleverlies en afhankelijkheid oproept. Van der Vorst neemt de lezer in zijn boek ‘De toekomst is eindeloos’ mee naar diverse settings en toont hoe digitalisering ons bestaan beïnvloedt. Hij presenteert een radicaal, maar optimistisch beeld van het leven in het digitale tijdperk.

Rabobank-leden betalen tot 31 december 2023 geen 22,99 euro, maar slechts 17,50 euro met de code LVHHV2311454

Bestel het boek met korting bij Boekenwereld

New Optimist wintercollectie

Spread your optimism. Wear it

In het hart van Amsterdam staat de NO-kledingfabriek. Ratelende naaimachines, uitgerolde stoffen in een creatieve meltingpot met onze getalenteerde makers. Samen vieren we een nieuw geluid in mode. De kleding van New Optimist is gemaakt volgens circulaire design- en productieprincipes. Dat betekent dat New Optimist kleding maakt met zo min mogelijk vervuiling en verspilling en dat kleding zó wordt ontworpen dat het zo lang mogelijk meegaat. Natuurlijk is er ook gratis reparatie als dat nodig is.

Leden van Rabobank ontvangen 25 procent korting op een artikel uit de wintercollectie met de code ‘YESFUTURE’

Bekijk de collectie van New Optimist

SeniorWeb helpt

Zelf digitaal je bankzaken regelen

SeniorWeb is een landelijke vereniging met 150.000 leden, 470 leslocaties en 2.800 vrijwilligers. Ze maken de digitale wereld begrijpelijk met tips, stap-voor-stap uitleg, computerhulp en cursussen. Rabobank-leden die nu lid worden van SeniorWeb betalen de rest van 2023 geen lidmaatschapskosten en voor 2024 slechts 33 euro (dat is 5 euro ledenkorting). Ook krijg je het boek ‘Veilig en vertrouwd online’ en een pasbeschermer cadeau. Dit aanbod is geldig tot 31 december 2023.

Vul het formulier in op seniorweb.nl/rabobank of bel 030-2769965.

KNHB collectie met korting

Wedstrijdoutfits, boeken en tassen

De Koninklijke Nederlandse Hockey Bond wil samen met verenigingen en partners zoals Rabobank de hockeysport nog beter, leuker en mooier maken. Een uitgebreide collectie van KNHB hockeyspullen is te vinden bij HockeyDirect. Niet alleen wedstrijdoutfits voor kinderen en volwassenen maar ook boeken, tassen en scheidsrechter items. Met de kortingscode RABOBANK10 krijgen Rabobank leden 10% korting op de KNHB merchandise die beschikbaar is in de Oranje Fanshop. Deze aanbieding is geldig tot en met 31 december 2023 en kan niet in combinatie met andere acties gebruikt worden.

Ga naar de Oranje Fanshop

Wat vind jij van de digitale Rabo &Co?

Wat fijn dat je je mening wilt geven over de digitale Rabo &Co. Daar zijn we heel blij mee.

max. 500 tekens