4 min

Wat speelt er in de regio?

In het kort

Een dosis groene inspiratie

Heb jij de Duurzaamheidshub al bezocht?

Niet alleen práten over duurzaam financieren, maar daadwerkelijk in actie komen. In de Duurzaamheidshub in Zeist zie je waar de ‘yes we can’-mentaliteit van Rabobank toe leidt. Arthur Woensdregt, directeur coöperatieve Rabobank en gespecialiseerd in duurzaam wonen: ‘Je kunt hier een duurzamehuizenroute lopen. Dan zie je welke mogelijkheden er zijn om je huis te verduurzamen.’ Kom je ook langs in de Duurzaamheidshub?

Registreer je voorkeur

Rabo &Co nu ook digitaal beschikbaar

Omdat je lid bent van Rabobank krijg je drie keer per jaar het magazine Rabo &Co. We hebben zowel een digitale als een papieren versie. Wil jij de digitale Rabo &Co ontvangen? Dat kan. Via Rabo Internetbankieren en de Rabo App kun je dit makkelijk registreren. Bankier je niet online? Dan kun je bellen met 088-7226600. Als je Rabo &Co per post wilt blijven ont­vangen, hoef je niets te doen.

Meer informatie

Eten met een verhaal

Aan huis kopen bij boeren

Wil je genieten van verse producten van hoge kwaliteit? En tegelijk je lokale gemeenschap steunen en duurzaamheid bevorderen? Ontdek het plezier van kopen aan huis bij boeren! Spring op de fiets en ga langs bij boeren in jouw buurt voor (h)eerlijke producten én het verhaal erachter. Natuurlijk ben je ook welkom bij één van de verkooppunten zonder dat je er een fietstocht van maakt.

Kijk hier voor de brochure met meer informatie en fietsroutes

Dit is Eric Zwart

Nieuwe directeur Amersfoort Eemland

Maak kennis met de nieuwe directeur coöperatieve Rabobank Amersfoort Eemland: Eric Zwart. ‘Ik zet me in voor uitstekende dienstverlening en houd me bezig met ondernemerschap in de regio. En dan ook nog in Amersfoort, de stad waar ik ruim twintig jaar woon en aan verknocht ben. Ik ga er dan ook alles aan doen om mijn steentje bij te dragen.’

Wat vind jij van de digitale Rabo &Co?

Wat fijn dat je je mening wilt geven over de digitale Rabo &Co. Daar zijn we heel blij mee.

max. 500 tekens