4 min

Wat speelt er in de regio?

In het kort

Een dosis groene inspiratie

Heb jij de Duurzaamheidshub al bezocht?

Niet alleen práten over duurzaam financieren, maar daad­werkelijk in actie komen. In de Duurzaamheidshub in Zeist zie je waar de ‘yes we can’-mentaliteit van Rabobank toe leidt. Arthur Woensdregt, directeur coöperatieve Rabobank en gespecialiseerd in duurzaam wonen: ‘Je kunt hier een duurzamehuizenroute lopen.’ Kom je ook langs in de Duurzaamheidshub?

Bekijk hier de video

Dit is Eric Zwart

Nieuwe directeur Amersfoort Eemland

Maak kennis met de nieuwe directeur coöperatieve Rabobank Amersfoort Eemland: Eric Zwart. ‘Ik zet me in voor uitstekende dienstverlening en houd me bezig met ondernemerschap in de regio. En dan ook nog in Amersfoort, de stad waar ik ruim twintig jaar woon en aan verknocht ben. Ik ga er dan ook alles aan doen om mijn steentje bij te dragen.​

Registreer je voorkeur

Rabo &Co nu ook digitaal beschikbaar

Omdat je lid bent van Rabobank krijg je drie keer per jaar het magazine Rabo &Co. We hebben zowel een digitale als een papieren versie. Wil jij de digitale Rabo &Co ontvangen? Dat kan. Via Rabo Internetbankieren en de Rabo App kun je dit makkelijk registreren. Bankier je niet online? Dan kun je bellen met 088-7226600. Als je Rabo &Co per post wilt blijven ont­vangen, hoef je niets te doen.

Meer informatie

Doe de check

Hoe gezond is jouw financiële situatie?

Vraag jij jezelf weleens af hoe je er financieel voor staat? Of je financieel gezond bent en kunt voldoen aan al je financiële verplichtingen en behoeften? Nú, maar ook later? Met de Financiële GezondheidsCheck kun je in de Rabo App eenvoudig nagaan hoe financieel gezond jij bent. Na het invullen zie je meteen jouw score en krijg je tips waarmee je een impuls kunt geven aan jouw situatie.

Doe de Financiële GezondheidsCheck

Wat vind jij van de digitale Rabo &Co?

Wat fijn dat je je mening wilt geven over de digitale Rabo &Co. Daar zijn we heel blij mee.

max. 500 tekens