4 min

Wat speelt er in de regio?

In het kort

Een dosis groene inspiratie

Heb jij de Duurzaamheidshub al bezocht?

Niet alleen práten over duurzaam financieren, maar daadwerkelijk in actie komen. In de Duurzaamheidshub in Zeist zie je waar de ‘yes we can’-mentaliteit van Rabobank toe leidt. Arthur Woensdregt, directeur coöperatieve Rabobank en gespecialiseerd in duurzaam wonen: ‘Je kunt hier een duurzamehuizenroute lopen. Dan zie je welke mogelijkheden er zijn om je huis te verduurzamen.’ Kom je ook langs in de Duurzaamheidshub?

Bekijk hier de video

Herken en voorkom fraude

Frauderen, zo werkt het!

We doen steeds meer bankzaken online. Dat maakt het leven makkelijker maar brengt ook risico’s met zich mee, zoals online criminaliteit en fraude. Het is belangrijk om fraude op tijd te herkennen en zo te voorkomen. Rabobank biedt samen met partners allerlei hulpmiddelen en informatie om veilig te bankieren zoals lessen over aankoopfraude, bankhelpdeskfraude, phishing en nog veel meer.

Klik hier voor meer informatie

Registreer je voorkeur

Rabo &Co nu ook digitaal beschikbaar

Omdat je lid bent van Rabobank krijg je drie keer per jaar het magazine Rabo &Co. We hebben zowel een digitale als een papieren versie. Wil jij de digitale Rabo &Co ontvangen? Dat kan. Via Rabo Internetbankieren en de Rabo App kun je dit makkelijk registreren. Bankier je niet online? Dan kun je bellen met 088-7226600. Als je Rabo &Co per post wilt blijven ont­vangen, hoef je niets te doen.

Meer informatie

Dit is Eric Zwart

Nieuwe directeur Amersfoort Eemland

Maak kennis met de nieuwe directeur coöperatieve Rabobank Amersfoort Eemland: Eric Zwart. ‘Ik zet me in voor uitstekende dienstverlening en houd me bezig met ondernemerschap in de regio. En dan ook nog in Amersfoort, de stad waar ik ruim twintig jaar woon en aan verknocht ben. Ik ga er dan ook alles aan doen om mijn steentje bij te dragen.’

Wat vind jij van de digitale Rabo &Co?

Wat fijn dat je je mening wilt geven over de digitale Rabo &Co. Daar zijn we heel blij mee.

max. 500 tekens